reklam
Ana Sayfa Eğitim, Genel, Sür Manşet 15 Ocak 2019 2069 Görüntüleme

Eyvah Kitap Kafe öğrenci ve kitap severlerin mekanı oldu

Kavacık’ta hizmet veren Eyvah Kitap Kafe üniversite öğrencilerinin buluşma mekanı oldu.

Kavacık’ta hizmet veren Eyvah Kitap Kafe üniversite öğrencilerinin buluşma mekanı oldu.

Kavacık’ta eski Çıkrık Kafe’nin yerine açılan Eyvah Kitap Kafe misafirimiz üniversite öğrencilerinin buluşma mekanı oldu. Öğrenciler burada hem ders çalışıyor hem de keyifli ve kaliteli zaman geçiriyor.Eyvah Kitap Kafe işletmecileri Ahmet Yüce ve Esen Yüce çifti, zaman zaman söyleşi için davet ettikleri yazarlarla kitapsever Beykozluları buluşturuyor. Kafede ayrıca askıda kitap uygulaması da var.Esen Yüce Eyvah Kitap Kafe’nin konseptini ve amaçlarını gazetemize kısaca şöyle özetledi:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk der ki; “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder.”

“Eyvah Kitap Kafe olarak biz de eğitimin öneminin farkındayız ve çıkış noktamız okuyan, düşünen, araştıran, sorgulayan bir nesil yetişmesine katkımız olmasıydı. Kafemizin bir bölümünü gerek Beykozumuzun kitap sever sakinlerine, gerek çocuklarımıza, gerekse misafirimiz üniversite öğrencilerine ders çalışabilecekleri, sıcak ve keyifli bir ortamda kitap okuyabilecekleri, merak ettikleri konularda bilgi ve fikir alışverişi yapabilecekleri, zaman zaman söyleşi için davet ettiğimiz yazarlarla sohbet etme imkanı da bulabildikleri bir ortam haline getirdik. Gayemiz kar amacı gütmeksizin Atamızın bu sözüne elimizden geldiğince katkı sağlayabilmek.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb