reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 12 Ocak 2019 1627 Görüntüleme

Saadet Partili Kaşıtoğlu, Yenimahalle’de adaylığını kutladı

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu adaylığını kendi mahallesi olan Yenimahalle’de kutladı.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu adaylığını kendi mahallesi olan Yenimahalle’de kutladı.Yenimahalle Kardeşler Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Abdullah Sevim, İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Özgür; Selman Yücel, İlçe Karargah Başkanı İbrahim Kalaycı, Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Rıza Gik, Bozkurt Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Dikmen, Kadastro Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avşar, Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir, dernek başkanları ve mahalle sakinleri katıldı.Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan toplantıda konuşan Kaşıtoğlu,” İstanbul’da 40 belediye başkanı var. Bunun 26 tanesi AK Parti Belediyesi. Yüzde 10’nunu temsil ediyoruz. En az 3 tane belediye başkanı olması gerekir. Ama hiç yok. Bize bu hak verildi mi? Verilmedi. Bizim istediğimiz hakkın teslim edilmesi. Bize bu hak kimin tarafından verildi Beykoz’da? Saadet Partisi tarafından.  ”dedi.Toplantı sonunda AK Parti’den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir’in Saadet Partisine üyelik rozeti İl Başkanı Abdullah Sevim tarafından takdim edildi.KAÇMAZ: “BEYKOZLU SEÇMENLERİN SAĞDUYUSUNU HİÇE SAYARAK GÖNDERDİĞİ ADAY SAADET PARTİSİ BAYRAĞINI BEYKOZ BELEDİYESİNE ASMAMIZA VESİLE OLACAK”

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şunları söyledi: “Bizler Saadet Partisi olarak yani 50 yıldır yeryüzünde hakkın ve adaletin temsil edilmesi için çalışan Milli Görüşçüler, Beykoz’da en isabetli kararı verdiğimize inanıyoruz. Bizler İstanbul’a ihanet ettiğini söyleyenlerin önümüzdeki dönemde Beykoz’da yalanı, talanı, dolanı durdurmak için inançlı kadroları omuz omuza getirmeye çalıştık. AKP Genel Başkanına da teşekkür ediyoruz. Beykozlu seçmenlerin sağduyusunu hiçe sayarak gönderdiği aday Saadet Partisi bayrağını Beykoz Belediyesine asmamıza vesile olacak.”DİKMEN: “MUHARREM BAŞKAN NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ”

Bozkurt Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Dikmen, “Muharrem Başkan neredeyse biz oradayız. Çıktığımız bu yolda sonuca ulamayı temenni ediyorum.  1 Nisan’da AK Partiye şakamızı yapmayı umuyorum.” dedi.SEVİM: “ÜLKEMİZİ 16 YILDIR YÖNETEMEYEN İKTİDARA 31 MART’TA SANDIKTA DUR DİYECEĞİZ”

İl Başkanı Abdullah Sevim şunları ifade etti: “Önümüzde tarihi bir fırsat var. Ülkemizin problemleri artıyor. Ülkemizi 16 yıldır yönetemeyen iktidara 31 Mart’ta sandıkta dur diyeceğiz. Ülkemizin gündemi poşetler değildir. Mahkemelerimizde adalet yok. Ülkemizin gündemi işsizlik. Diplomalı işsizlerin sayısı her geçen gün artıyor. Gelir dağılımında adalet yok. Terör her geçem gün ülkemizi tehdit etmeye devam ediyor. Dış politikada Amerika’nın oyuncağı olduk. Bu ülke sadece AKP’nin ülkesi değil. Ülkemizim toprakları boş duruyor, tarım yapmak için Sudan’dan toprak kiralıyoruz. Tarım ürünleri ithal, daha da vahimi saman ithal. Ondan sonra diyorlar ki, ülke kalkındı. 31 Mart’ta başta Beykoz olmak üzere İstanbul’da yeniden Milli Görüş bayrağı dalgalanacak.”

KAŞITOĞLU: “BU YÜRÜYÜŞ 31 MART’TA BEYKOZ BELEDİYESİNE SAADET MÜHRÜNÜN VURULMASIYLA BİR İVME KAZANACAKTIR.”

Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu şöyle konuştu: “Benim doğduğum ve neredeyse ömrümün tamamını geçirdiğim bu güzel mahalleden büyük bir kutlu yürüyüş başlatıyoruz. Bu yürüyüş 31 Mart’ta Beykoz Belediyesine Saadet mührünün vurulmasıyla bir ivme kazanacaktır.”KAŞITOĞLU: “HAKLI OLDUĞUN ZAMAN HİÇ KİMSEYE BOYUN EĞMEYECEKSİN”

“Bugüne kadar gücüm yettiğince hakkın mücadelesini verdim. Haklı olduğun zaman hiç kimseye boyun eğmeyeceksin. Eğilirsen hem hakkını hem şerefini kaybedersin. İstanbul nüfusunun yüzde 12’si Kastamonu. Bu demografik yapıda karşılığı 10 milletvekili olmalı. En az 5 olsun, diyelim. Ama yok. 98 milletvekili içinde bir tane Kastamonu milletvekili var. İstanbul’da 40 belediye başkanı var. Bunun 26 tanesi AK Parti Belediyesi. Yüzde 10’nunu temsil ediyoruz. En az 3 tane belediye başkanı olması gerekir. Ama hiç yok. Bizim istediğimiz hakkın teslim edilmesi.”KAŞITOĞLU: “BEYKOZ’DA GİDECEĞİ YERİ NAVİGASYONLA BULAN BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTERMİSİNİZ”

“Parti meselesini bir kenara bırakarak 31 Mart gecesi tüm Beykozluların hakkını alıyoruz. Biz bu güne kadar yapılan hizmetleri en üst noktaya taşımak hedefindeyiz. Beykoz’da gideceği yeri navigasyonla bulan bir belediye başkanı istermisiniz? Beraber bu kutlu yolda yürürsek eğer 31 Mart’ta Beykoz’a çağ atlatacağımız konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Beykozlu 31 Mart’ta kaderine oynuyor.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb