reklam
Ana Sayfa son dakika, Spor, Sür Manşet 17 Kasım 2018 2234 Görüntüleme

Beykoz Spor 110’uncu yılını kutladı

Beykoz Spor 1908 A.Ş. kuruluşunun 110’uncu yılını kutladı.

Beykoz Spor 1908 A.Ş. kuruluşunun 110’uncu yılını kutladı.İBB Beykoz Koru Tesislerinde düzenlenen gecede Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in teklifiyle yeni stadın adının Beykoz Stadı olmasına karar verildi. Çelikbilek, yeni stadın adının herkese ilan edilmesini istedi ve bundan sonra stadın adının değişmeyeceğini söyledi.Sunumunu Beykoz Spor Kulübü Basın Sözcüsü Alaattin Kılıç’ın yaptığı geceye; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, Mahmut Gülbasar, Yakup Özbek, Adem Çalışkan, Salim Öztürk, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan, MHP’den Adnan Uzunkaya, CHP Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları, kulüp başkanları, Beykoz Spor Kulübü Oyuncuları, Boğazın Yargıçları ve çok sayıda davetli katıldı.AKSU: “110 YILLIK MAZİSİ OLAN BEYKOZ SPOR KULÜBÜ AMATÖRDE KALAMAZ”

Misafirleri selamlayan Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu şöyle konuştu: “Kurumlar kalıcı, isimler fanidir. Beykoz Spor Kulübü bütün Beykoz’un ve Beykozlunun ebediyete kadar sürecek sevdasıdır. Bu sevdanın doğuracağı sorunlar bu sevdaya gönül koymuş tüm Beykozluların meselesidir. Bu nedenle siyasilerin, belediyenin, sivil toplum kuruluşlarının ve Beykoz’un tüm dinamiklerinin bu sevda için birlikte hareket etmesi gerekir. Beykoz’da yaşıyorsak önce Beykozlu olmalıyız. 110 yıllık mazisi olan Beykoz Spor Kulübü amatörde kalamaz. Bu yıl mutlaka bölgesel lige çıkmak zorundadır. Bu başarı Beykoz Spor Kulübü için yeterli değildir. Beykoz Spor Kulübünün profesyonel liglerde oynama hedefini gerçekleştirmesi için herkes sorumluluk almalıdır. Başarırsak sadece Beykoz Spor Kulübü değil, ilçemiz de kazanacaktır. Spor Kulübü olarak Beykoz’daki tüm sosyal ve sportif kurumlardan, iş adamlarından, taraftarlarımızdan maddi ve manevi destek görmektir. Bu bağlamda yeni stadımızın yapımında büyük çaba harcayan Sayın Yücel Çelikbilek’e teşekkür ediyorum.”ÇELİKBİLEK: “BU STADIN ADININ BEYKOZ STADI OLARAK BİTTİĞİNİ HERKESE İLAN ETSİNLER”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şunları ifade etti: “Beykoz sıkıntıları olan bir kulüptür. Gayret ve sabır birçok konuyu halleder. Birçok sorunu yaptığımız statla çözeceğimize inanıyorum. Saha demiyorum. İlçenin adını alan Beykoz Stadı. Biz daha önce stadın adını Kelle İbrahim koymayı düşünmüştük. Bazı arkadaşlarımız benim adımı önerdi. Biz ancak kendi cebimizden yaptığımız işe kendi ismimizi koyarız. Milletin parasıyla yaptığımız hiçbir şeyin üzerine ismimizi koymayız. Hepiniz Beykoz Spor Kulübünün bir üyesi olduğunuza göre ve şu anda burası bir genel kurul olduğuna göre, sizler de kararınızı verdiğinize göre bundan sonrasını karar defterine kaydetmek yönetim kurulunun görevidir. Bu stadın adının Beykoz Stadı olarak bittiğini herkese ilan etsinler. Bu stadın adı bundan sonra değişmeyecektir.”KULÜBE KATKISI OLANLARA PLAKET, FORMA VE SAAT HEDİYE EDİLDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde kulübe katkı verenlere plaket takdimi, forma ve özel olarak hazırlanmış duvar saati verildi. Yine desteklerinden ötürü bazı isimlere Beykozspor’un forması ve duvar saati verildi. Forma ve duvar saati verilen isimler arasında CHP ve AK Parti Belediye Başkan aday adayları da vardı. Hediyelerini alan kişiler teker teker kulübe destek olmaya devam edeceklerinin sözünü vererek kısa birer teşekkür konuşması yaptılar. Özellikle CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel’in sözü sık sık Boğazın Yargıçları tarafından tezahüratlarla kesildi.

Plaket verilen isimler şu şekilde:

Yücel Çelikbilek

M. Hanefi Dilmaç

Gökhan Karagöz

Gülay Demirel

Hüseyin Demirel

Elektrik ve Elektronik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Derneği İktisadi İşletmesi (ELDAY)Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yamaç

Yılmaz Güzeci

Erdal Diri

Talip Ercan

Murat İlhan

Selahattin Karasalkım

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb