reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 11 Kasım 2018 2116 Görüntüleme

CHP tarafından seçim gündemli örgüt toplantısı gerçekleştirildi

CHP Beykoz İlçe Örgütü tarafından yerel seçim gündemli örgüt toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Beykoz İlçe Örgütü tarafından yerel seçim gündemli örgüt toplantısı gerçekleştirildi.İlçe binasında gerçekleşen toplantıya, Eski Milletvekili Mustafa Özyurt, İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, meclis üyesi aday adayları, belediye başkan aday adayları, İlçe Eski Başkanı İsmet Konca, Mesudiyeliler Federasyon Başkanı Salih Erol ve partililer katıldı.DÜZGÜN: “İŞSİZLİK VE HAYAT PAHALILIĞI İNSANLARI BUNALIMA SÜRÜKLÜYOR”

Partilerine seslenen İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Türkiye’miz ve doğaldır ki Beykoz’umuz zor günlerden geçiyor. Hat safhaya çıkan ekonomik sorunlar, sosyal sorunları da aynı oranda artırıyor. Beykoz’umuzda artan işsizlik ve hayat pahalılığı insanları bunalıma sürüklüyor. Geçenlerde belediyenin önünde öğretim bursu için 150 TL; yaşanılan perişanlığı ve izdihamı görmüşsünüzdür. Bu kötü gidişatın, bu sorunların sorunlusu ülkemizi ve Beykoz Belediyesini yöneten daha doğrusu artık yönetemeyen zihniyettir.”DÜZGÜN: “BEYKOZ BELEDİYESİNİN TEK DERDİ KENDİLERİNİ VE YANDAŞLARINI ZENGİN ETMEKTİR”

“Belediye yönetimi sanki hiçbir şey olmamış gibi, Beykoz’un bütün dertleri bitmiş gibi Tokatköy’de vatandaşın tapusunu vermemesine rağmen kentsel dönüşüm peşine düşmüş ve bu kararları belediye meclisinden geçirmeye çalışıyor. İptal edilen doğal sit planlarını parçalayıp kendileri ve yandaşları için çok önemsedikleri karlı tepe planlarının meclisten geçirilmesi peşindeler. Şu anki Beykoz Belediyesinin tek derdi kendilerini ve yandaşlarını zengin etmektir. Beykozlu umurlarında değildir. Ancak bu devran böyle gitmeyecek. İnanıyor ve güveniyorum ki, Beykoz 2019 Mart’ında AKP’yi sandığa gömecek. Bunu hep beraber başaracağız.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb