reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 9 Kasım 2018 2288 Görüntüleme

Arkboyu Derneği şehitleri andı

Arkboyu Kültür ve Yardımlaşma Derneği birlik ve beraberlik toplantısında şehitleri andı.

Arkboyu Kültür ve Yardımlaşma Derneği birlik ve beraberlik toplantısında şehitleri andı.Mehteran Takımı gösterisi ile başlayan gece davetlilerin selamlama konuşmaları ile devam etti, semazen gösterimi ve ikramlarla son buldu.Bu yıl 7. düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına CHP Genel Sekreteri M. Akif Hamzaçebi, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, SP Beykoz İlçe Yönetiminden Mustafa Buğra Çiçek, Aygün Şirketler Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Belediye Başkan Aday Adayları, STK temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Dört Kardeşler Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okundu.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Geceye Dernek Başkanı Murat Ilnam’ın davetlisi olarak katılan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi kürsüye davet edilen ilk isim oldu.HAMZAÇEBİ: “SORUNLARI; ACILARI; SEVİNÇLERİ PAYLAŞTIK”

Katılımcıları selamlayan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, “Beykozlularla her zaman birlikteydik, sorunları; acıları; sevinçleri paylaştık. Bu akşam da o günlerden biri. O nedenle aranızda olmaktan son derece memnunum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.İLNAM: “BUNLARI SİZİN DESTEĞİNİZ SAYESİNDE YAPTIK”

Destek devam ettiği sürece bu toplantıların süreceğini belirten Dernek Başkanı Murat İlnam şöyle konuştu: “Derneğimiz mahallemizde ihtiyaç sahibi olan ailelere gıda ve maddi yardım yapmaktadır. Geçtiğimiz sene Ramazan’da mahallemizdeki 30 aileye sıcak iftar yemeği ikram ettik. 200 ailemize de giysi yardımında bulunduk. Yine Ramazan ayı içerisinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bin 500 kişilik bir iftar yemeği düzenledik. Dost meclisi adı altında her hafta derneğimizde buluşarak Beykoz’umuzun yöneticilerimizle mahallemizin sorunlarının çözümü için çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar meyvesini verdi. Mahallemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sağlık ocağıyla ilgili cuma günü çok önemli bir adım atılmış olacak. Bunları sizin desteğiniz sayesinde yaptık.”ZEREN : “DİK GİDER OMUZLARDA GELİRİM”

Murat İlnam sözlerini tamamlarken Şehit Kemal Zeren’in babası Mehmet Zeren’i kürsüye davet ederek, kendisinden helallik istedi. Oğlunun askere giderken ‘dik gider omuzlarda gelirim’ dediğini söyleyen Zeren, herkese teşekkürlerini sundu.AYGÜN: “ARANIZDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Aygün Şirketler Grubu Onursal Başkanı Cengiz Aygün, “Aranızda olmaktan gurur duyuyorum Derneğimize başarılar diliyorum.” dedi.DİLMAÇ “GECENİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç şunları söyledi: “Arkboyu Derneğinin gelenekselleştirdiği bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Gecenin hayırlı olmasını diliyorum.”DÜZGÜN: “BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLİYORUM”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şunları ifade etti: “Böyle hayırlı faaliyetleri yürütmek çok önemli. Başarılarının daim olmasını diliyorum.”KARAMAN: “DİĞER YÖRE DERNEKLERİNE DE ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUZ”

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, “Bu dernek nakış kursu açarak, ev hanımlarına bir fırsat sunmuştur. Bunun dışında okuma-yazma kursları başlatmıştır. Bu derneğin çalışmalarının diğer yöre derneklerine de örnek olmasını istiyoruz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb