reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet, Yaşam 23 Ekim 2018 1488 Görüntüleme

Bilal Ay: Kırmızı Çizgimiz Gençlerimiz Olsun

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Sanatçılara, sporculara, gazetecilere, aydınlarımıza kısacası toplumun önünde giden herkese, uyuşturucu ile mücadeleye destek vermeleri için açık çağrı yapıyoruz” diye seslendi.

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Sanatçılara, sporculara, gazetecilere, aydınlarımıza kısacası toplumun önünde giden herkese, uyuşturucu ile mücadeleye destek vermeleri için açık çağrı yapıyoruz” diye seslendi.

Temiz Toplum Derneği’nden uyuşturucu ile mücadele çağrısı geldi. Uyuşturucu ile mücadelenin 81 milyonu ilgilendiren bir konu olduğuna vurgu yapan Bilal Ay, “Bu konu ne sadece polisiye yöntemlerle çözülebilir ne de sadece bir kesimin çabalarıyla son bulabilir. Bu mücadelede istisnasız herkes elini taşın altına koymalı. 81 milyonun mücadeleye destek olmasını bekliyoruz ancak özellikle sanatçılara, sporculara, gazetecilere, aydınlarımıza kısacası toplumun önünde giden herkese, uyuşturucu ile mücadeleye destek vermeleri için açık çağrı yapıyoruz. En azından bir sosyal medya mesajıyla da olsa konuyu kamuoyunun gündemine getirebilirler ” dedi.“ISLAH VE REHABİLİTASYON EVLERİ” KURULMALI

Af tartışmaları çerçevesinde konunun siyasilerin gündeminde olduğunu belirten Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “Konu sadece siyasilerimizin omuzlarına bırakabileceğimiz bir mesele değil elbette. Ancak biz de bu gündemle birlikte yakın zamanda sayın Cumhurbaşkanı’na, tüm bakanlara ve milletvekillerine bu konuda görüşlerimizi içeren mektuplarımızı gönderdik. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan, milletvekillerimizden olumlu geri dönüşler de aldık. Orada, zehir tacirlerini salıvermenin de, cezaevinde tutmanın da çözüm olmayacağını gerçek çözümün etkin rehabilitasyon olduğunu ifade etmiştik. “Islah ve Rehabilitasyon Evleri” kurulması gerektiğini söylemiştik. Çünkü bir şekilde cezaevinden çıkan torbacıların yeniden aynı işi yapmalarının önüne geçilmesi şart” ifadelerini kullandı.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ GENÇLERİMİZ OLSUN!

Uyuşturucunun herkes için bir tehdit olduğunu ancak gençlerin daha büyük risk altında olduğunun altını çizen Ay, “Hangi görüşten, düşünceden olursak olalım, toplumun hangi kesiminden olursak olalım bu konuda birleşmek zorundayız. Uyuşturucu söz konusu olduğunda kırmızı çizgimiz ideolojimiz değil gençlerimiz olsun” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb