reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 4 Haziran 2018 2552 Görüntüleme

Trabzonlular iftarda buluştu

Beykozlu Trabzonlular iftarda buluştu. Beykozlu Trabzonlular Derneği ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği Çavuşbaşı Ayşe Sultan Tesislerinde düzenlendi.

Beykozlu Trabzonlular iftarda buluştu.

Beykozlu Trabzonlular Derneği ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeği Çavuşbaşı Ayşe Sultan Tesislerinde düzenlendi.

İftara, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hayrettin Nuhoğlu, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, Cumhuriyet Savcısı Turgut Çakır, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf,  AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Dr. Ahmet Hulusi Batu, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İş adamı Recep Armağan, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Çavuşbaşı Kurucu Belediye Başkanı Osman Şimşek ve Kızılay Beykoz Şube Başkanı Çiğdem Özkan katıldı.

Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Yüksek ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Şahin’in konuklarını kapıda karşıladığı bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu.  İftar Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın sunumunu Beykoz Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Holoğlu yaptı.

Misafirleri selamlayan Beykozlu Trabzonlular Derneği Başkanı İsmail Yüksek şunları ifade etti: “Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği ile Beykoz Trabzonlular Derneğinin ortaklaşa düzenlediği bu iftar yemeğinde sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Dünyanın birçok yerinde sıkıntıda olan, bu nimetlere ulaşamayan insanların imtihan olduğu, bizlerinde onların bu durumu karşısında imtihan olduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Ramazan her kesimden insanın bir araya gelebildiği ender zamanlardan biridir. Ramazan sofralarında siyasi fikirler yok olur. O nedenle bu sene ikincisini düzenlediğimiz iftar yemeğimizde birçok kesimden çok değerli insanlarımızı bir araya getirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Kaymakam Ahmet Katırcı şöyle konuştu: “Ben kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. İlk görev yerim de Trabzon. Beykoz dernekler açısından çok şanslı. Kendileri açısından çok şanslı, bizim açımızdan şanssız. Toplantılara yetişmekte zorlanıyoruz. Derneklerimiz faal bir şekilde çalışıyorlar. Trabzonlular yeni olmasına rağmen kısa zamanda aktif bir hale geldiler. Hepsini tebrik ediyorum.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb