reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Haziran 2018 1865 Görüntüleme

CHP Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleşti

CHP Beykoz Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılış töreni gerçekleşti.

CHP Beykoz Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılış töreni gerçekleşti.

Yenimahalle’de partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hamzaçebi, tek tek el sıkıştığı partililerle ve girmiş olduğu kahvehanenin kapısında oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Zaman zaman  trafik kilitlendi. 

Açılışa CHP Genel Sekreteri ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Akif Hamzaçebi ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları Fethi Açıkel, Onursal Adıgüzel, Milletvekili Adayı Gazi Akkurt, Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ADIGÜZEL: “TAMAM DİYORUZ”

Onursal Adıgüzel şunları ifade etti: “Ülke olarak millet olarak ayağa kalkarsak, demokrasiye sahip çıkarsak bu kötü gidişata dur, diyebiliriz. Tamam diyoruz. Ama bu kötü yönetime tamam dediğimizi her yerde haykırıyoruz. Şimdi bir görevimiz daha var. 24 Haziran’a kadar bir komşumuzu, arkadaşımızı ikna etme görevimiz var. Sizlere güveniyorum.”

FETHİ AÇIKEL: “TOPLUMSAL BARIŞ İÇİN VERDİĞİNİZ DESTEK NEDENİYLE HEPİNİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel şunları dile getirdi: “Demokrasi, güvenilir bir ekonomik büyüme, adil bölüşüm, hakça paylaşım, itibarlı bir dış politika, çocuklara eziyet etmeyen bir eğitim sistemi ve toplumsal barış için verdiğiniz destek nedeniyle hepinize şükranlarımı sunuyorum.”

HAMZAÇEBİ: “24 YILDIR İSTANBUL’U, 16 YILDIR TÜRKİYE’Yİ, 14 YILDIR BEYKOZ’U AKP YÖNETİYOR”

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Akif Hamzaçebi partilerine şöyle seslendi: “Yenimahalle’den sadece Beykoz’a değil tüm Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. 24 yıldır İstanbul’u, 16 yıldır Türkiye’yi, 14 yıldır Beykoz’u AKP yönetiyor. Biz ne zaman mülkiyet ve tapu sorunlarını konuştuysak bize o zaman karşı çıkanlar, sonra bizi takip ettiler. Zamanında emekliye 2 maaş ikramiye verilmesini söylediğimizde, bize karşı çıkanlar şimdi ateş bacayı sarınca emekliye dini bayramlarda ikramiye verecek. Zamanında asgari ücretin bin 500 lira olmasını söylediğimizde kabul etmeyenler şimdi yarım yamalak da olsa bizi takip etmeye başladılar.”

“ÖZEL PROJE ALANI UYGULAMASI YENİMAHALLE’DE ÇÖKMÜŞTÜR”

Akif Hamzaçebi sözlerini şöyle tamamladı: “Yenimahalle’nin hala bir imar planı yoktur. Yapılan imar planları iki kere İBB tarafından iade edilmiştir. Yargı kararlarıyla iptal edilmiştir. Özel Proje Alanı uygulaması Yenimahalle’de çökmüştür. Bu seçimlerde, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı Seçiminde, milletvekili genel seçiminde bunu sormak Yenimahallelilerin boynunun borcudur.”

“HERKES TAPUSUNU ALACAK, HAK ETTİĞİ İMARI ALACAK”

“Halkın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçin. Genel Seçimlerde bir uyarı verin. Uyarı vermezseniz sandıkta, sonuç alamazsınız. Ama size buradan CHP adına söz veriyoruz. Biz 24 Haziran’da iktidarı ve cumhurbaşkanlığını devraldığımızda ne Yenimahalle’nin, ne Beykoz’un, ne İstanbul’un diğer ilçelerinin ne Türkiye’deki vatandaşlarımızın tapu sorunu kalacak. Herkes tapusunu alacak, hak ettiği imarı alacak.”

“O TIRAŞLANMAYAN GÖKDELENLERİ AFFETTİLER”

“Şimdi imar affı çıktı. Elbette bundan herkes yararlansın. Ama tarihi İstanbul siluetinin ortasına çakılmış olan 3 tane kule vardı. Onları tıraşlama sözü vermişlerdi. Asıl işte o tıraşlanmayan gökdelenleri affettiler. Eskiden İstanbul’da 3 tane kule vardı. Beyazıt Kulesi, Galata Kulesi, Kız Kulesi. Şimdi rant kuleleri var. Bu rant kulelerini ve bunlara izin verenleri seçmenimiz 24 Haziran’da sandıkta bırakacak.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb