reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Mart 2018 3727 Görüntüleme

AK Parti Beykoz’da Yeni İlçe Başkanı kim olacak?

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda seçilecek yeni ilçe başkanı için 28 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda seçilecek yeni ilçe başkanı için 28 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatının desteklediği üç ismin yapılan temayül yoklamasında en fazla oy aldığı konuşuluyor. Konuşulan üç isim ise şöyle; AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Eski Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, 2. İsim AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, 3. İsim ise AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Alarçin.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına; 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Birim Başkanı Ömer Faruk Beşli, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Çay, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Bayram Şenocak’ın AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak göreve gelmesinin ardından İstanbul’un 39 ilçesinden 25’inde ilçe başkanı için değişim kararı alınmıştı. Bu ilçeler arasında AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’da dahil edilmişti.

Bu kapsamda yeni ilçe başkanının belirlenmesi için AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı 28 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da temayül yoklaması yaptı. AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatının desteklediği üç ismin temayülden en fazla oy aldığı konuşuluyor.  Konuşulanlara göre bu isimlerden ilki AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Eski Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, 2. İsim AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, 3. İsim ise AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Alarçin oldu.

Yapılan temayül yoklamasında 176 kişiden 154 kişi oy kullandı.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb