reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 11 Şubat 2018 1576 Görüntüleme

Beykozlu Rizeliler, Afrin şehitleri için Kur’an-ı Kerim okuttu

Beykoz Rizeliler Derneği, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim okuttu.

Beykoz Rizeliler Derneği, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim okuttu.

Beykoz Rizeliler Derneği Kavacık’taki dernek merkezinde Beykoz Rizeliler Derneği, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçikler için Kur’an-ı Kerim okuttu.

Programa Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Yardımcıları Yakup Özbek, Tacettin Aksu,  STK temsilcileri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu ile Mahalle Muhtarları, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Başkanları ile dernek yönetimi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, katılımcılara kendilerini kırmayıp Mehmetçikler için düzenledikleri etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti.

Kaymakam Ahmet Katırcı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptıkları konuşmada Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Türk askerlerine Allah’tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır dilediler.

 

Protokol konuşmalarının ardından Kavacık Hasan Yavuz Camii İmam Hatibi Halit Öksüz, Çifte Havuzlar Fetih Tepe Camii İmam Hatibi Turgay Şalambar ve Hızır Çakır, Kuran-ı Kerim tilaveti okudu.

Katılımcılara Beykoz Rizeliler Derneği tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb