reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 8 Şubat 2018 1701 Görüntüleme

Taşdemir: “Hedefimiz Beykoz’da belediyeyi almak”

İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir: “Hedefimiz Beykoz’da belediyeyi almak. Biz bunu yapacağımıza inanıyoruz.” dedi.

İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir: “Hedefimiz Beykoz’da belediyeyi almak. Biz bunu yapacağımıza inanıyoruz.” dedi.

İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide, Afrin Harekatının erken seçimin önüne geçeceğini söyledi. Partisinin Beykoz yapılanmasıyla bilgi aktardı ve belediyeyi eleştirdi.

TAŞDEMİR: AŞAĞI YUKARI 2 GÜN İÇİNDE YAPTIĞIMIZ ÜYELERLE KONGREYE GİTTİK

Gerçekleştirilen İyi Parti Beykoz Teşkilatı kongresi hakkında da konuşan İlçe Başkanı Akif Taşdemir şu açıklamalarda bulundu:

“Yeni kurduğumuz parti seçime girebilmesi için, ülke genelinde en az yüzde 51 oranında teşkilatlanması lazım. Erken seçim bekliyorduk ancak Afrin harekatından sonra ne olacağı çok belli değil. Ordumuzun muzaffer olmasını temenni ediyorum. Bu harekat seçimin erken olmasının önüne geçecek gibi görünüyor.”

“Bütün mahallelerde teşkilatlanmamamıza rağmen bir kongre gereksinimi ortaya çıktı. Aşağı yukarı 2 gün içinde yaptığımız üyelerle kongreye gittik. Ancak şu anda Beykoz’da üyeliğimiz 710 civarına ulaştı. Eskiden bir partiye üye olunduğunda bir önceki partiden üyelik düşüyordu. Şimdi o da kaldırıldı. Noterden üyelik iptali gerekiyor. Bu 15 günlük sürede daha fazla üyemiz olabilirdi. Zorluktan dolayı insanların istifa etmesi biraz sıkıntılı.”

BEYKOZ’UN 100 SENELİK SOKAKLARINA İMAR GETİRMEYİ BAŞARAMADILAR YA DA BAŞARMAK İSTEMEDİLER

“Kongremiz beklediğimizden kalabalıktı. 20 mahallede teşkilatlanma yaptık. Önümüzdeki ay sonuna kadar diğer bütün mahallelerde teşkilatlarımızı kurmuş olacağız. Hedefimiz Beykoz’da belediyeyi almak. Biz bunu yapacağımıza inanıyoruz. Beykoz Belediyesine ait olan yerlerin peşkeş çekilmesinden korkuyoruz. Beykoz Belediyesinin bütün mal varlıklarının listesini çıkaracağız. Bunu da yayımlayacağız. Beykoz Belediyesine ait arazilerin halkın yararına nasıl kullanabileceğine dair çalışma yapacağız. Atıl durumda araziler var. Beykoz’da mağdur olan aileler için yapılabilecek şeyler var. Beykoz’un ormanlarına imar getirebilenler Beykoz’un 100 senelik sokaklarına imar getirmeyi başaramadılar ya da başarmak istemediler. Biz bunu başaracağız.”

BÜTÜN TELEVİZYONLARI ELE GEÇİRMİŞ DURUMDALAR

“Şu an faaliyette ancak ayın 25’inde il binamızın açılışı olacak. Biz Beykoz’da biraz erken davrandık. Hazırda bekleyen teşkilatlı bir yapımız vardı. Biz binamızı erken kurduk. İlçe binamızın açılışı için biraz havaların ısınmasını bekliyoruz.”

“Bütün televizyonları ele geçirmiş durumdalar. AKP ve AKP’nin Cumhurbaşkanının haricinde kimsenin konuşmalarını izleyemiyoruz. Her birimizin hala vergi ödediği devletin televizyonu TRT. Bu hükümetin televizyonu değil, Türk Milletinin televizyonu.“

İyi Parti Beykoz İlçe Asil Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Abdulbaki Demir, Ali Burak Pars, Arzu Saraçoğlu, Adnan Ceviz, Ayşe Ebru Şengün, Bekir Uzun, Burhan Bakır, Burhan Kırışman, Ceyhun Kahraman, Duygu Albayrak, Emin Ersoy Mutluer, Emir Yazıcı, Fatih Gürkan, Fatma Arzu Furuncu, Fatma Kahraman, Gönül Öğüt, Gülperi Dilek Ayan, Güven Henden, Hasan Balcı, Hüseyin Çukur, İbrahim Deniz, Mediha Göksu, Muhammet Baltacı, Mustafa Uzuner, Müge Gülen ,Nihat Uzuner, Ömer Mihlaç, Resul Tosun, Serdar Akpınar, Suphi özden Erdağı, Şeref Kurtuluş, Ümit Bilgiç

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb