reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 24 Ocak 2018 1445 Görüntüleme

GİRESUNLULAR HAMZAÇEBİ’Yİ AĞIRLADI

Beykoz Giresunlular Derneği CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’yi kahvaltıda ağırladı.

Beykoz Giresunlular Derneği CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’yi kahvaltıda ağırladı.

Milletvekili Akif Hamzaçebi Afrin’e gerçekleştirilen askeri operasyon üzerine değerlendirmelerde bulundu. İstanbul Belediye Başkanlığına aday olacağını söyleyen Milletvekili Akif Hamzaçebi, sadece Beykoz’un değil tüm Türkiye’nin sorunlarını çözme hedefinde olduklarını belirtti.

Misafirleri selamlayan Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Ali Bilir şunları söyledi: “Beykoz Giresunlular Derneği 1987 yılında kurulmuş bir dernek. Kurulduğu günden beri çok önemli etkinliklere imza atmıştır. Beykoz’da yaşayan Giresunlular nüfusun en fazla hemşeri grubunu oluşturuyor. Derneğimizi hiçbir zaman bir siyasi görüşün yanına entegre etmedik, etmeyeceğiz. Ancak hemşerilerimize siyasete dahil olmalarını tavsiye ediyoruz. Dernek olarak herkese eşit mesafedeyiz.”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şunları ifade etti: “Giresunlular dernek olarak siyasete çok taraf olmadı. Bence doğrusu da bu. Bizlerin görevi de siyaset yapmak. Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor.”

HAMZAÇEBİ: “TÜRKİYE’NİN SINIRINDA TERÖR ÖRGÜTÜ YAPILANMALARINA TÜRKİYE İZİN VERMEZ, VERMEMELİDİR”

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi şöyle konuştu: “Bugün konuşmamız gereken Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Afrin’deki harekatıdır. Zaman akıp gidiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Harekatı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Suriye sınırını güvenlik altına almasından kaynaklanan bir harekattır. Hükümetin, Suriye politikasının yanlış olduğunu her zaman söyledik. Keşke bugünlere gelmeseydik. Bugün konuşmamız gereken, dış politika yanlışlıkları değil, bu harekatın Türkiye’nin Suriye sınırını güvenlik altına almasıdır. Ordumuza başarılar diliyoruz. Muzaffer olmalarını gönülden diliyoruz. Hiçbir şehit vermeden Mehmetçiğin bu harekatı tamamlayıp, burnu kanamadan, sınırı güvenlik altına alarak dönmelerini temenni ediyoruz. Türkiye’nin sınırında terör örgütü yapılanmalarına Türkiye izin vermez, vermemelidir.”

SADECE BEYKOZ’UN SORUNLARI DEĞİL, İSTANBUL’UN, TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Milletvekili Akif Hamzaçebi şöyle devam etti: “Siyaset kurumu sorunları çözmek için vardır. Çözüm için yola çıktık. Sadece Beykoz’un sorunları değil, İstanbul’un, Türkiye’nin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Niyetimiz iyidir. Bize destek verin istiyoruz. Önümüzdeki seçimde Beykoz Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağız. Tapu tahsise hayatını vermiş bir adam var burada. Beni aramıyorsunuz. Hazine arazilerin üzerindeki mülkiyet hakkını vatandaşa vermeyi amaçlayan bir çalışmaydı. O tarihten bu yana 40 yıl geçti. Vatandaşlarımız hala tapu alamadılar. 2012 yılında 2B ile ilgili kanundan sonra Kentsel Dönüşümle ilgili 6326 sayılı kanun çıktı. Erdoğan Bayraktar bakandı. 2981 sayılı kanunu yürürlükten kaldırıyorlardı. On binlerce insan tapusunu almamıştı. Genel kurulda bunu tekrar konuştum. Bunun için kanun teklifim dahi var. Bir yerin planları vatandaşla birlikte yapılır. O sürecin içine vatandaşı sokmuyorsa, o plan başarılı olmaz. Demokratik devletlerde, devletin malı gibi gözüken mallar milletindir.”

BİZ BEYKOZ’A, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HİZMET EDECEĞİZ

Akif Hamzaçebi sözlerine şunları ekledi: “Ben Beykoz Belediye Başkanlığı teklifini bundan 23-24 yıl önce almıştım. Beykoz Belediye Başkanı olacak arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. Biz Beykoz’a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet edeceğiz. Beykoz’a hizmet etmek şereftir. Bu şerefi taşıyacak, çok değerli arkadaşlarımız var.”

Hamzaçebi sözlerini şöyle tamamladı: “Sağlık sistemi şu anda vatandaşa hizmet edebilecek durumda değil. Vatandaşlar randevu alamıyor. Vatandaşların bu konudaki taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Aylar sonrasına randevu veriliyor. Bir vatandaşın acil bir durumu olup da hemen ameliyata girmesi gerekiyorsa, hasta ameliyatı yapacak hastaneyi bulmakta zorlanıyor. Bunlar düzelecek.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb