reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 24 Ocak 2018 1452 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Marmara 1.Grubunun Beykoz Temsilcilerinden olan Beykoz Masterler SK Takımında hafta sonunda oynanacak Pendik Kavakpınarspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Marmara 1.Grubunun Beykoz Temsilcilerinden olan Beykoz Masterler SK Takımında hafta sonunda oynanacak Pendik Kavakpınarspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Sarı-Siyahlı ekip karşılaşma öncesindeki antrenmanına bu akşam ( Çarşamba ) çıkacak. Ligde ikinci yarının ilk karşılaşmasında Kartal 1949 Takımı ile deplasmanda yaptığı müsabakadan 4-3’lük galibiyetle ayrılan Beykoz temsilcisinde moraller yerinde idi.

Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş yaptığı açıklamada, ” Bu müsabakada kadromuzdaki birçok arkadaşımız değişik nedenlerden dolayı aramızda olmadı. Zorlu bir maç idi, değişik bir kadro ile çıktık. Özellikle aramıza yeni dahil olan İsmail Kurtuluş kardeşimiz kaydettiği 3 gol ile maça damgasını vuran isim oldu. ” diye konuştu.

Ligde en geniş kadrolarından birine sahip olmalarına vurgu yapan Başkan Zafer Baş, ” Kartal 1949 maçında hakkımız olan 3 puanı alıp tırmanışımızı sürdürdük. Lige renk katan takımlardan biriyiz. Öte yandan o kadar çok gol pozisyonuna girmekteyiz ki, her halde bu bakımdan da ilk takımlar arasında yer aldığımızı söyleyebiliriz. Ligde zayıf-güçlü takım ayrımına giden bir ekip değiliz. Zaten maçlarda da öylesine dönüşler olmakta ki maçı aldık derken, bir anda berabere kalabiliyor, ya da mağlup olabiliyorsunuz. Bu da lig maçlarına ayrı bir heyecan katmakta ” şeklinde konuştu.

Hafta sonunda yapacakları Pendik Kavakpınarspor maçının her iki takım açısından önemli olduğuna dikkatleri çeken Başkan Zafer Baş, ” Rakibimiz ilk 5 için iddialı olabilmek için bu maçtan puan çıkarmak isteyecek. Ancak biz de üst sıralardaki yerimizi sağlama almak istiyoruz. Bu maçta tam kadro sahada olmak istiyoruz. Güzel bir maç geçmesini bekliyorum ” dedi.

Başkan Zafer Baş, Kartal 1949 karşılaşmasında aşırı soğuk bir kış gününde ve yoğun iş temposunun ardından maçlarına gelip kendilerine destek olan Sponsorları Mustafa Güneysu ya da  ayrıca teşekkürlerini iletirken, ” Kendisi bu işi gerçekten de seven, takım ile özdeşleşmiş bir arkadaşımız. Onu yanımızda görmek bize ayrı bir moral-motivasyon katmakta ” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb