reklam reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 17 Ocak 2018 1994 Görüntüleme

Çavuşbaşı engel tanımadı

Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi down sendromlu şampiyonları,  Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu’nu ve GLT Müzik Grubu ’nu ağırladı

Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi down sendromlu şampiyonları ağırladı.

Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi down sendromlu şampiyonları,  Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubunu ve GLT Müzik Grubunu ağırladı.

Engellilerin beceri ve yeteneklerinin gücünü göstermek ve hiçbir engelin başarının önüne geçemeyeceğinin bir kez daha altını çizmek amacı ile Müdür Nuray Özkan önderliğinde gerçekleşen organizasyonda, down sendromlu bireylerden oluşan Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu konser verdi. Yüzme sporunda şampiyonlukları bulunan grup eğitmenler ve öğrencilerle birlikte workshop gerçekleştirdi.

Organizasyon sonunda İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Bülent Küçük tarafından grubun üyelerine başarılarından ötürü çiçek ve plaket takdim edildi.

NURAY ÖZKAN: “GERÇEKTEN YAŞAMAK GEREK”

Okul Müdürü Nuray Özkan duygularını şöyle ifade etti: “Gerçekten yaşamak gerek. Engel tanımayan, engelli farkındalığı yaratan böylesine anlamlı bir günü hayatımda çok az yaşadım. Bugün burada sadece down sendromlu bireylerden oluşan Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu ve GLT Müzik Grubunu değil, yüzme sporunda Türkiye Şampiyonları olan grubun down sendromlu sporcularını da ağırlıyor olmamız gururumuzu kat kat artırdı. Hiç bitmesini istemediğimiz özel bir gün yaşadık. Kurumumuz size minnettardır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb