reklam reklam reklam
Ana Sayfa Yazarlar 24.11.2017 2154 Görüntüleme

TÜRKİYE’Yİ BİTİRME PLANLARI

O kadar çok yazılacak konular var ki, önem sıralaması sebebiyle benim için önemli olan konuları yazmak istiyorum. Aslında bu ay ki yazım da Beykoz’un mülkiyet-imar konusuna yazacaktım.  Ancak; Ülkemizin, Türkiye’mizin üzerine oynanan oyunları, savaşı, kaosu yazmaya çalışacağım.

Türkiye’nin bulunduğu coğrafya bu kaosun sebebidir. Türkiye ile ABD arasındaki bu kaos ve gerginlik tarihte bu kadar yüksek olmamıştır. Çünkü Amerika karşısında kendi kararlarını veren, kendi silahı ile operasyon yapan, oyun kuran bir Türkiye lideri ile uzun zamandır karşılaşmamıştır.

Ülkemiz üzerinde tahminlerden büyük senaryolar yazılıyor. Yanı başımızda ypg-pyd vs. en gelişmiş silahlarla kuvvetlendiriliyor.

Sudilere prensler üzerinden operasyon yapılarak Sudilerin Amerika’ya bağlanması sağlanıyor. Katarda Türk varlığının olmaması için operasyon yapılıyor. Türkiye ekonomisi üzerine operasyon yapılıyor. Türkiye’nin yüzde 5 – 5,5 büyürken borçlar ödenirken, yatırımlar devam ederken doların bu kadar yükseltilmesi ne demek? Türkiye’nin Rusya ile S-400 almak için anlaşma yapması ve tehdit edilmemiz? Batılı ülkelerin gizli yaptırım uygulamaya çalışmaları!

“Hafıza i beşer nisyan ile maluldür” (İnsan hafızası unutkanlık hastasıdır)

Tarihleri bir hatırlayalım:

7 Şubat 2012 – 28 Mayıs 2013

17-25 Aralık – 19 Ocak 2014

6.7.8 Ekim 2014 – Çukur eylemleri

15 Temmuz 2016 – Askeri darbe

20 Temmuz 2016 kredi notunun düşürülmesi

Türkiye’nin Fırat Kalkanında yalnız bırakılması

ABD’nin DAEŞ’le iş birliği şimdi ypg-pyd ile işbirliği

ABD dizisinde Fetö propagandasının yapılması ve Rıza Zarraf davası, şüpheli deliller belgelerin sahte, dinlemelerin çalıntı olduğu ve montaj tepeler delil sayıldı.

Alçak, namussuz, şerefsiz Fetullah Gülen ve onun kahpe, hain adamları ve sevenlerini yarım asırdır gizlice yetiştirilmiş ve içimize yerleştirişmiş bu namussuzlara ülkeyi teslim edeceğimizi mi sanıyorsunuz?

Ya ölüm – Ya istiklal

Saygılarımla

Yorumlar

İlginizi çekebilir

TÜRK BAYRAMI NEVRUZ

TÜRK BAYRAMI NEVRUZ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb