reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 20 Kasım 2017 2480 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek’ten İGDAŞ Genel Müdürüne Ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik’i ziyaret etti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik’i ziyaret etti. Başkan Çelikbilek’e AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

İGDAŞ Kavacık Şubesi’ne yapılan ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Eyüp Salih Elmas, Mahmut Gülbasar, Taceddin Aksu, Yakup Özbek, İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı İshak Kurşun, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç hazır bulundu.

Şehrin doğalgaz altyapısı, dağıtımı ve işletiminin sağlanması noktasında İGDAŞ’ın sorumlu olduğunun altını çizen Başkan Yücel Çelikbilek, kurum yönetiminin her biriminin bu noktada değer arzettiğini belirterek, Beykoz’a hizmet noktasında el birliği ile çalışacaklarını dile getirdi.

Beykoz’un, İGDAŞ hizmetlerinden en iyi yararlanan ilçelerden biri olduğunu hatırlatan Başkan Çelikbilek, görüşmede Beykozluların hizmet taleplerini de iletti.

İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik ise Başkan Çelikbilek’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olan Beykoz’a, güçlü bir kadroyla hizmet vermenin kendileri için bir görev bilinci olduğunu belirtti. Çevik, “Burada hayırlı ve kalıcı çalışmalara hep birlikte imza atmaya çalışıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz noktada halkın zaruri yaşam alanında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak asli vazifemiz. Bunun için her türlü işbirliğine açığız. İlçemizdeki az da olsa doğalgazı olmayan abonelerin de hizmet planlamasını birlikte yaparak, daha verimli olacağımıza inanıyor, bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb