reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Ekim 2017 1665 Görüntüleme

Cumhuriyet Bayramı için alternatif tören düzenlendi

CHP, Vatan Partisi, BEDES ve ADD tarafından Cumhuriyet Bayramı için alternatif tören düzenlendi.

CHP, Vatan Partisi, BEDES ve ADD tarafından Cumhuriyet Bayramı için alternatif tören düzenlendi.

Belediye Meydanında düzenlenen törende Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Törende cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarının ötekileştirildiğine, Atatürk’ün eserlerine layık olmak adına birliğin korunması gerektiğine vurgu yapıldı.

İzmir Marşı’nı söyleyen ADD Beykoz Şube Başkanı Av. Umut Çakır’ın 4 yaşında ki oğlu Umut Alipir Çakır törene katılanlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

ADD Beykoz Şube Başkanı Av. Umut Çakır, “Bir yandan yoksulluğun pençesinde kıvranan bir halk kul sayılmıştı. Bir yanda zevk sefa ve ülkenin bütün kaynaklarını çevresin için harcayan bir saray. İşte! O saltanata son verdi. Mustafa Kemal Atatürk. Bizlerde yarınlar için direnmeye devam edeceğiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için biz bu mücadeleyi sürdürmeyi devam edeceğiz.”

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, “Mualla Başkanım bizi her fırsatta bir araya getiren ve birlikte hareket etmeye teşvik etmiştir. Beykoz’da bu anlamda örnek çalışmalar yaptık. Referandum kapsamında doğru yerde durabilmek adına Beykoz Milli Birlik hareketini oluşturduk. Bütün bunlar Mualla Ablamızın eseridir. Kendisini saygıyla anıyoruz.”diye konuştu.

Başkan Hakan Ekiz şöyle devam etti: “Mustafa Kemal Atatürk hem kendi arkadaşlarıyla hem de birinci meclisin üyeleriyle mücadele etmiş ve cumhuriyeti kurmuştur. Onun eserlerine layık olmak için Beykoz’da başlatmış olduğumuz bu birlikteliği tüm Türkiye’ye yayarak milli konularda bir arada olmayı temenni ediyorum.”

CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, “Her törende CHP’yi, cumhuriyet sevdalılarını, Mustafa Kemal sevdalılarını ötekileştiriyorlar. Buna devam ettikleri sürece alternatif törenleri sürdüreceğiz. Her zaman için mücadelemizi devam ettireceğiz.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb