reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 13 Ekim 2017 3294 Görüntüleme

Yenilenen özel atölyelerin açılış töreni gerçekleşti

Beykoz Özel Eğitim Okulu’nun yenilenen atölyelerinin açılış töreni gerçekleşti.

Beykoz Özel Eğitim Okulu’nun yenilenen atölyelerinin açılış töreni gerçekleşti.

Okulda yaşanan günlük rutinin video gösterimiyle misafirlerle paylaşıldığı törene Kaymakam Ahmet Katırcı, Hayat Boyu Öğrenme ve Mesleki Teknik Eğitimden Sorumlu İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay,  Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Eğitim-Bir-Sen Sendikası Beykoz İlçe Başkanı Mehmet Sarımurat, Ak Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan, Beykoz Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Nurgül Direk, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Selim Safi, İş Adamları Bes Teknoloji Sahibi Mubin Çakmak, Yılmaz Gümrük Müşavirliği Ltd Şti. Sahibi İsmail Yılmaz, Bms Laboratuvar ve Kimya Ltd Şti. Sahibi Metin Özer, Kavacık Papağanlı Sahibi Taner Mert, Başlantı Turizm Sahibi İbrahim Başlantı, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadolu Hisarı Turizm Derneği Başkanı Mustafa Babuz, CHP Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Deniz Yıldız, Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Spor Kulüp Başkanları ve veliler katıldı.

Öğrencilerin keçeden hazırladığı ürünler defileyle sergilendi. Konuklarla birlikte gezilen atölyelerin tanıtımı yapıldı.

Misafirleri selamlayan Okul Müdürü Şevin Yelseli şöyle konuştu: “Kurum binamız Beykoz’un en eski ve pek çok kuruma ev sahipliği yapmış binalarından biri. Binamızın eski olması sürekli bakım ve onarım çalışmaları yapmamızı zorunlu kılmıştır. Yaklaşık 3 yıl önce genel müdürlüğümüzce başlatılan özel eğitim okullarındaki atölyelerin modifikasyonu çalışmasında görevlendirildim. Yaptığımız çalışma sonrasında özel eğitim okullarındaki aktif atölyeler, bu atölyelerin eş güdümü ve ihtiyaçlarını içeren detaylı bir rapor hazırlayıp bakanlığımıza sunduk. Akabinde Türkiye genelinde atölye modifikasyon çalışması başlatıldı. Okulumuzda da 5 atölye yenilendi. Yiyecek içecek hizmetleri, güzellik ve saç bakımı hizmetleri, el sanatları, matbaa, seramik ve cam teknolojileri atölyelerimiz yenilendi. Desteklerinden dolayı başta daire başkanımız Ramazan Bey olmak üzere, müdürümüz Serkan Bey’e, kaymakamımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ederim. Bu hafta ampüte milli takımımızın da tüm Türkiye’ye gösterdiği gibi fırsat verilirse başarabiliriz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb