reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 2 Ekim 2017 1477 Görüntüleme

BEYMEZ Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Beykoz Belediye Meclisi’nde görev yapan meclis üyelerini tek çatı altında toplayan Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ), sabah kahvaltısında buluştu.

Beykoz Belediye Meclisi’nde görev yapan meclis üyelerini tek çatı altında toplayan Beykoz Meclis Üyeleri Derneği (BEYMEZ), sabah kahvaltısında buluştu.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen meclis üyeleri ilçeye ve dernek çalışmalarına dair fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Beykoz Belediyesi Eski Başkanı Şevket Arıkan, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye başkan danışmanları, eski ve yeni meclis üyeleri katıldı.

Başkan Çelikbilek: “BEYMEZ Beykoz İçin Çok Önemli”

BEYMEZ’in tecrübelerinin ilçe için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “BEYMEZ, Beykoz’a emek veren, kalbi Beykoz için çarpan, bu ilçeyi düşünenlerin buluştuğu önemli bir oluşumdur. Beykoz’un geçmişinde izi bulunan siz kıymetli arkadaşlarımızın ilçemizin geleceği için aklını, birikim ve tecrübelerini ortaya koyacak olması bizler için çok önemlidir dedi.

Siyaset ve Yerel Yönetimler Dersleri Başlıyor

BEYMEZ Başkanı Murat Ellialtı: ” Derneğimizi önümüzdeki dönem yapmayı düşündüğümüz faaliyetlere uygun hale getirmeye çalıştık. Bu dönem ‘BEYMEZ söyleşileri’ adı altında programlar zinciri hazırlamayı düşünüyoruz. Tabii bizim temamız siyaset ve yerel yönetimlerdir. Marmara Üniversitesi işbirliği ile yerel yönetimin ne olduğunu, nasıl çalıştığını, meraklılarına anlatmak istiyoruz Bir diğer amacımız da derneğimizi sürekli açık tutmak ve gençleri ağırlamaktır” dedi.

Buluşmada, Muharrem Ayı dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından katılımcılara Aşure ikram edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb