reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 3 Eylül 2017 1326 Görüntüleme

Ak Parti Teşkilatı Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni ilçe binasında gerçekleşti.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Hurşit Yıldırım ve Hasan Sert, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşen törende, birlik ve beraberliğin korunması mesajı verildi.

Partililerini selamlayan İlçe Başkanı Mustafa Gürkan şunları söyledi: “Hem Ramazan Bayramı hem de Kurban Bayramı, yeryüzünde insanları bu şekilde bir araya getiren başka bir vesile bilmiyorum. İki bayram da bizlerin insani eksikliklerimizi temizleyen bir beraberlik. Bayramlar tatil demek değildir. Ben Ak Parti hareketinin bundan sonra beraberliğini koruyarak, daha da büyüyerek hizmetini sürdüreceğine inanıyorum.”

Milletvekili Hasan Sert şöyle konuştu: “Yaşadığımız bu dönem hataları görme dönemi değil, kenetlenme dönemi. Geçmişte savaşlar sadece birkaç silahlı yöntemle olurken, bugün yüzlerce yöntem var ve sinsice saldırıyorlar. Bunun karşısında durabilmek için birlik ve beraberliğimizi korumamız şart. Sizler kabul etseniz de etmeseniz de Osmanlı Torunusunuz. Bütün mazlum coğrafyaların sorumluluğu sizin sırtınızda. O nedenle çok çalışmamız gerekiyor.”

Milletvekili Hurşit Yıldırım, “Bizler sadece Beykoz’un, İstanbul’un, Türkiye’nin değil tüm dünyanın umuduyuz. Bu nedenle Türkiye’nin çok daha güçlü olması gerekir.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb