Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 20 Mayıs 2026 69 Görüntüleme

Beykoz’da üç gün sürecek elektrik kesintisi: İşte mahalle mahalle detaylar

AYEDAŞ, Beykoz’un bazı mahallelerinde 21, 22 ve 23 Mayıs tarihlerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

AYEDAŞ, Beykoz’un bazı mahallelerinde 21, 22 ve 23 Mayıs tarihlerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre kesintiler belirli mahalle ve sokaklarda farklı saat aralıklarında gerçekleştirilecek.

Çamlıbahçe Mahallesi

21 Mayıs Perşembe günü kesinti yaşanacak mahalleler

09.30 – 15.00 saatleri arasında; Pervane Çıkmazı, Serengeti ve Ayvacık sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Tokatköy Mahallesi

11.00 – 14.00 saatleri arasında; Gezi, Bilge Çıkmazı, Dik Yokuş, Yenişehir Çıkmazı, Derviş Çıkmazı, Bingöl, Mor Çıkmazı, Sudeposu, Saffet Çıkmazı, İhtiyaç, Mektup, Sultan Aziz ve Hazreti Yuşa sokaklarında elektrik verilemeyecek.

Mahmutşevketpaşa Mahallesi

09.00 – 18.00 saatleri arasında; Dinç, Ekol, Dakik, Fıkra, Derecik Çıkmazı, Hicap, Ekrem, Fuar Çıkmazı, Maşatlık ve Akat sokaklarında planlı kesinti yapılacak.

22 Mayıs Cuma günü kesinti yapılacak bölgeler

Çamlıbahçe Mahallesi

09.30 – 14.00 saatleri arasında; Doğukapısı, Yön, Nedim Denizci, Tekin Çıkmazı ve Doğu sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.

23 Mayıs Cumartesi günü Riva’da kesinti uygulanacak

Riva Mahallesi

13.00 – 14.00 saatleri arasında; Millet, Kayseri, Durusu, Cumhur, Egemen, Çil, Kutupyıldızı, Renk ve Hikmet sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

14.30 – 15.30 saatleri arasında; Anadolu, Çark, Kaftan, Kayseri, Çalık, Kılınç ve Karataş sokaklarında elektrik verilemeyecek.

16.00 – 18.00 saatleri arasında ise Acar Hatun ile Maraşal Mustafa Kemal caddelerinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak.

AYEDAŞ yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına gerekli tedbirleri önceden almalarını istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb