reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Mart 2024 237 Görüntüleme

BBP Beykoz Muhsin Yazıcıoğlu anma programına katıldı

Büyük Birlik Partisi Kurucusu Genel Başkanı Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları vefatlarının 15.Yılında Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından özel bir anma ve ardından iftar programı ile yad edildi.

Büyük Birlik Partisi Kurucusu Genel Başkanı Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları vefatlarının 15.Yılında Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından özel bir anma ve ardından iftar programı ile yad edildi.Taksim’deki otelde oldukça geniş bir katılım ile gerçekleşen programda duygusal anlar da beraberinde yaşandı.

Programa Büyük Birlik Partisi Beykoz İlçe Başkanı Masum Ustabaşı, Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda, Alperen Ocakları Beykoz Başkanı ve 31 Mart Seçimlerinde Beykoz Belediye Meclis Üyesi Hakan Dilmaç ve yine Belediye Meclisi Üyesi Adaylarından Kadir Osman Uzun katılım sağlayan isimlerdi.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından sırasıyla BBP İstanbul İl Başkanı Gökhan İlgar, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Balcı, BBP Genel Sekreteri Ahmet Yeliz ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan konuşmalarını yaptılar.BBP Genel Başkan Yardımcısı Dursun Çağlayan Şehit Genel Başkan Muhsin Yacıcığlu’nun şehadetinin üzerinden nasıl geçtiğini anlayamadıkları 15 yılı geride bıraktıklarını söylerken, ” Merhum, Şehit Genel Başkanımızı hürmetle, minnetle, saygıyla anıyorum ve bütün teşkilatım adına o yılları inançla, samimiyetle yad ediyorum.”

Çağlayan programa katılacağını açıkladıkları BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katıldığı programların yoğunluğundan dolayı yetişemediğini hatırlatıp yarım saat önce kendisini arayıp Alperen kardeşlerin, teşkilat mensuplarına, Başkan ve meclis üyesi adaylarına selamlarını ilettiğini söyledi.

Çağlayan daha sonra sırasıyla İstanbul İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Alperen Ocakları Başkanlarını, Kadın Kolları Mensuplarını sahneye davet edip fotoğraf karesinde buluştu.

Anma Programı kapsamında otelin fuaye alanında Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi açıldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan bir sinevizyon gösterimi gerçekleşti.İBB SEÇİMLERİNDE MURAT KURUM’U DESTEKLİYORUZ

BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda, manevi yüksek bir program yaşadıklarını söylerken, ” Beykozluların nezdinde Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yeri çok farklı. İstanbul Genelinde Belediye Başkanlık Adaylarımızın her biri bölgelerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Biz de Beykoz İlçemizde aynı yoğunluğu yaşadık, hemşerilerimize projelerimizi açıkladık. Daha çok onların günlük ve sosyal hayatlarına etki edecek öneri ve düşüncelerimizi aktardık. Abartılı tabiri caizse uçuk kaçık hiçbir proje sunumu yapmadık, bugüne kadar yapılan belediye hizmetlerinde iyi gördüklerimize iyi, olumlu bulmadıklarımıza karşı çıkış nedenlerimizi anlattık. Bilindiği gibi Parti olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Murat Kurum’u destekleme kararı alındı, biz de çalışmalarımızda bu yönde açıklamalar yapıp gittiğimiz yerde Kurum’un Başkanlığı için oy istedik. Hizmette devamlılığın esas olması, Beykoz’da yılların sorunlarına Genel ve İstanbul Özelinde çözüm bulunacağı için İBB’de Murat Kurum, Beykoz’da Murat Arda dedik. Takdir milletimizin, bir zaferle değil seferle mükellefiz” dedi.

BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Anma ve İftar Programı Parti İl Teşkilatı mensupları ve ilçe teşkilatları ve Belediye Başkan Adayları ile de bir araya gelen Murat Arda, seçime az bir zaman kala son değerlendirme istişarelerinde bulundu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb