reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 27 Mart 2024 211 Görüntüleme

AK Parti Beykoz’da Kastamonuluları iftarda ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Başkan Aydın ve Meclis Üyesi adayları Kastamonulularla bir araya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Başkan Aydın ve Meclis Üyesi adayları Kastamonulularla bir araya geldi.Cumhur İttifakı’nın Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, hemşeri gruplarıyla buluşmalarını sürdürüyor.Aydın ve Kastamonulu Meclis Üyesi Adayları iftar yemeğinin ardından sahneye gelerek katılımcılara hitap etti.Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Allah’tan Türkiye’yi ve vatandaşları korumasını niyaz etti.

Aydın daha sonra Kastamonulu Meclis Üyesi Adayları Sedat Altun, Cemal Çelik, Muhammet Kartal, Tolga Keskin ve Mustafa Kemal Turnacı’yı kürsüye davet etti.Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Aydın, “Beş yıl önce dünyanın en güzel şehri olan, İstanbul’un en güzel ilçesi olan Beykoz’a hizmet etme yetkisini bize vermiştiniz. Ve o zaman şöyle demiştik. “Beş yılda on beş yıllık.” Hizmet sunacağız Beykozumuza demiştik. Şükürler olsun sizlerden aldığımız yetki ve sizlerden toplamış olduğumuz vergilerle Beykoz’da hayatı daha güzel kılmak, Beykoz’da yaşamı daha mutlu kılmak için çalıştık. Eksiklik varsa o benden, o bizden.” dedi.Aydın, “Önümüzdeki süreçte de 31 Mart’tan sonra inşallah sizlerden alacağımız yetkiyle Kastamonulu kardeşlerimizden alacağımız destekle İstanbul’da Murat Kurum başkanımız, burada Murat Aydın kardeşiniz Beykoz’da, Beykoz’da hayatı daha güzel kılmak istiyoruz”. “Bakınız biz bu kardeşlerimizle ve diğer meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla ve belediyedeki çalışanlarımızla beraber inşallah sizlerden alacağımız yetkiyle sadece yol yapmak, park yapmak, çöp toplamakla ilgili söz vermiyoruz. Belediyeler bunu zaten yapacaklar. Yapması da icap eder. Biz bunun dışında geleceğe ne bırakabiliriz? Şu evlatlarımız için, gençlerimiz için neler ortaya koyabiliriz? Onların yarınlarını güzel kılmak adına Beykoz özelinde ne yapabiliriz? Onun derdiyle dertleniyoruz.” ifadelerini kullandı.Beykoz’un eğitim kalitesinin artması için Beykoz Fen Lisesi’ni kurduklarını ve İstanbul’daki en iyi liselerden olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Aydın, “Diğer liselerimiz de fen lisesi kurulunca eğitim kalitesini artırmaya başladı. Şimdi bizim gençlerimiz, ortaokulunu, ilkokulunu, lisesini Beykoz’da okuyacaklar. Beykoz’daki liseler İstanbul’un en iyi liseleri olma yolunda ilerliyor ve Beykoz’daki üniversitelerde okuyacaklar. Beykoz’daki üniversitelerden iki tanesi Türkiye’nin en iyi beş üniversitesinden birisi biliyor musunuz? Bizim Türk Alman Üniversitemiz var ya tamamı devlet üniversitesi, devlet. Yani parayla okunmuyor.” diye konuştu.Aydın, şunları kaydetti:

“Murat Kurum başkanımız onunla bakanlığı döneminde çok güzel çalışmalar yaptık. Ben nasıl iş bitirici hizmet adamı olduğunu biliyorum. Bize bir sözü var, Beykozlulara bir müjdesi var. Buradan Kavacık’tan arabamıza bineceğiz. Üsküdar’a kaç dakikada gidiyoruz buradan? Yok. Şu an şu an Üsküdar’a kaç dakikada gidiyoruz? 60 dakika. Normal otobüsle kaç dakikada gidiliyor? 65. Evet. İnşallah Murat Kurum başkanımızın bize sözüdür. Vaadidir ve de çok kolay bu işi gerçekleştireceğine inanıyoruz.” “Kavacık’tan gireceğiz. Tünelle Üsküdar’dan çıkacağız. Sadece 9 dakika olacak. Beykoz’da yaşam daha güzel olacak Allah’ın izniyle. Pekala onu kimlerle yapacağız? Sizlerle. Yetki sizden, kaynak da sizden. Vergiler de sizden. Çalışacak olan kim? Bizler.”Aydın’ın konuşmasının ardından Meclis Üyesi adayları da kendilerini tanıtarak, Murat Aydın’a ve Murat Kurum’a pazar günkü seçimlerde destek istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb