reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Şubat 2024 230 Görüntüleme

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARINA SÜRPRİZ ZİYARET VAR

TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımında Yarın (Cumartesi) oynanacak Üsküdar Anadolu maçı hazırlıkları tamamlandı.

TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımında Yarın (Cumartesi) oynanacak Üsküdar Anadolu maçı hazırlıkları tamamlandı.

Rüzgarlıbahçespor Başkan Yardımcısı Fatma Taşkıranlar müsabaka öncesinde yaptığı açıklamada, ” Grubun güçlü ve şampiyonluk iddiası olan takımlarından biri olan Üsküdar Anadolu ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi amacımız semtimiz kızlarına futbol oynama imkanı tanımak, mahallemizi ligde temsil edebilmek. Bu sezon yepyeni ve çok genç bir kadro ile ligde müsabakalara çıkıyoruz. Bu sebeple öncelikli hedefimiz gelecek yılarının takımının iskeletini oluşturmak olduğundan sonuçlara pek de takılıp kalma düşüncesinde değiliz. Buradan Beykozlu futbolsever hemcinslerime seslenmek istiyorum. Vaktiniz müsaitse yarınki maçımıza davet ediyorum. Belki futbola büyük ilginiz var, bir takımda forma giymek istiyorsanız o zaman da diyeceğimiz o ki kapımız sizlere ardına kadar açık olacak ” diye konuştu.Bu arada Beykoz temsilcisinde gerçekleşen son çalışmada sürpriz ziyaretler vardı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtar Adaylarından Ahmet Yüksel ve çalışma arkadaşları antrenmana ziyarette bulunup Üsküdar Anadolu maçı için başarı dileklerinde bulundu. Muhtara Adayı Yüksel, beraberinde getirdiği Baklavaları takıma ikram ederken Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar göstermiş olduğu ilgi ve alaka için kendisine teşekkür etti.

Rüzgarlıbahçespor-Üsküdar Anadolu müsabakası Yarın ( Cumartesi ) Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Saat 15.00’de başlayacak.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KINANIZ BATSIN KINACILAR!

KINANIZ BATSIN KINACILAR!

Tema Tasarım | AnatoliaWeb