reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 28 Ekim 2023 721 Görüntüleme

Beykoz’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Kutlamaları Başladı

Tüm Türkiye ve dünyada kutlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Beykoz’da da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Beykoz Belediyesi önündeki 15 Temmuz Meydanında ki Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı.

Tüm Türkiye ve dünyada kutlanan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Beykoz’da da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Beykoz Belediyesi önündeki 15 Temmuz Meydanında ki Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı.Beykoz Kaymakamlığı himayesinde organize edilen program kapsamında Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı.Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Günün anlam önemine ilişkin konuşmaların da yapıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.Resmi programın ardından siyasi parti temsilcileri ve STK’lar Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.Törene, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, siyasi partiler, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe birim müdürleri ile şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri katıldı.

Beykoz’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Kutlamaları 29 Ekim Pazar günü yapılacak kutlamalar ile devam edecek.

1- TEBRİKLERİN KABULÜ

Yer: Kaymakamlık

Saat: 09.00

2- CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Yer: İshakağa Ortaokulu’ndan Beykoz Sahili Etkinlik Alanı’na

Saat: 09.45

3- TÖREN

Yer: Beykoz Sahili Etkinlik Alanı

Saat: 10.00

4- BEYKOZ SEMALARIN SOLOTÜRK GÖSTERİSİ

Saat: 16.40

5- 20 SAVAŞ UÇAĞI VE 100 SAVAŞ GEMİSİ BEYKOZ ÖNLERİNDEN GEÇİŞİ

Saat: 17.00

6- CHP FENER ALAYI

Yer: Kavacık otobüs duraklarından Otağtepe Parkına yürüyüş ve müzik dinletisi

Saat: 18.00

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb