reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 20 Eylül 2023 522 Görüntüleme

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR 2 TAKVİYE DAHA YAPTI

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Beykoz Çiğdemspor'da yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi takıma iki takviye isim daha dahil edildi.

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Beykoz Çiğdemspor’da yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi takıma iki takviye isim daha dahil edildi.

Kavuniçi-Yeşilli ekibin Başkanı Uğur Gökdemir, güçlü ve birbiri ile uyumlu bir kadro oluşturduklarına vurgu yaparken, ” Bu kapsamda Kulübümüz Beykoz Elmalı Spor Kulübünde forma giyen futbolcular Kadir Alaca ve Mert Salim transferi konusunda taraflarla anlaşma sağlamıştır. Kardeş takım Elmalı spor kulübüne, Kulübümüze ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun. ” diye konuştu.

Beykoz ekibinde kadroya yeni dahil edilen isimlerden Kadir Alaca, Tokatköyspor’da başlayan futbolculuk kariyerine Beykoz Elmalıspor Takımı ile devam etmişti.

2000 doğumlu bir başka isim olan Mert Salim ise futbolculuk kariyerine Soğuksuspor ile başlayıp Beykoz Elmalıspor ile devam etmişti.

Her iki isim de 2022-23 Sezonunda Beykoz Çiğdemspor’un Ligde kalmak için çıktıkları Play-Out müsabakası öncesi takıma dahil olmuş, Kadir Alaca bir gol bir asist ile yeni takımının ligde kalmasına büyük katkıda bulunmuştu.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Beykoz’da Karne Heyecanı

Beykoz’da Karne Heyecanı

Tema Tasarım | AnatoliaWeb