reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 15 Eylül 2023 364 Görüntüleme

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR HIZLI BAŞLADI

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Çiğdemspor'da Teknik Sorumluluğa Çetin Aksu'nun getirilmesinin ardından transfer harekatı başladı.

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Çiğdemspor’da Teknik Sorumluluğa Çetin Aksu’nun getirilmesinin ardından transfer harekatı başladı.

Kavuniçi-Yeşilli ekibin başkanı Uğur Gökdemir öncelikle iç transfer görüşmelerine odaklandıklarını söylerken, ” Geçen sezondan kadroda yer alan isimler ile masaya oturduk ve ileriye dönük yol haritamızı çizmek istedik. Bu kapsamda görüşme yaptığımız isimlerden Ahmet Keskin, Güner Aksu, Erdem Ahmet Hanik, Furkan Erkan, Eser İskit, Oğuzhan Çiçek ve Ekrem Emanet ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Dış transfer çalışmaları kapsamında listedeki isimler ile ilk temasları kurduk.  Erenköy Acarspor takımından başarılı kaleci Kadir Kaptanoğlu ile ilk anlaşmayı yaptık, peşi sıra yeni anlaşmalar da gelecek. Çiğdemspor rüzgarını yeniden estirebilmek için tüm imkanları sonuna kadar seferber etmiş durumdayız ” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb