reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 28 Mayıs 2023 739 Görüntüleme

Başkan Erdoğan Finali Beykoz’da Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un ilçelerine yönelik ziyaretleri kapsamında Beykozlularla buluştu. İlçe sahili etkinlik alanında 70 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’u çok sevdiğini söyleyerek, Tokatköy’ün sorununun seçimden sonra çözüleceği müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un ilçelerine yönelik ziyaretleri kapsamında Beykozlularla buluştu. İlçe sahili etkinlik alanında 70 bin kişiye hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz’u çok sevdiğini söyleyerek, Tokatköy’ün sorununun seçimden sonra çözüleceği müjdesini verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz’da düzenlenen halk buluşmasında “Türkiye Yüzyılı” yolundaki hedefleri paylaştı.

Sahilde coşkulu bir vatandaş topluluğuna hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 21 yılda 100 yıllık icraat yapıldığını vurgulayarak, milli savunma hamlesinin göz bebekleri Kızılelma’dan TCGG Anadolu Gemisi’ne, Türk Akımı’ndan, şehir hastanelerine, tünellerden hava limanlarına ülkeye çağ atlatan eserlere dikkat çekti.Cumhurbaşkanı: “Tokatköy’ün Sorununu Çözeceğiz”

Beykoz özelinde ilçeye bir de müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beykoz’u çok severim. Beykoz’u iyi tanırım. Tokatköy’de çok futbol oynadım, yakınlarım var.  Babacığımla, anneciğimle gelir, malum onların sımsıcak sütünü içerdim, tanırım buraları, bilirim. Tokatköy’ün sıkıntısı var. Büyükşehir’e ait olan bu sorunu seçimden sonra inşallah Çevre, Şehircilik Bakanlığımızla çözeceğiz. Büyükşehir’i burada saf dışı bırakacağız ve bu adımı da inşallah atacağız” dedi.21 yılda kurulan sağlam temeller üzerine büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda kurulan sinevizyondan dış ticaret ve büyüme hamlesinden, Karadeniz Gazına, Aile Koruma Kalkanı Programı’ndan ev hanımlarına emekliliğe “ Türkiye Yüzyılı” hedeflerini paylaştı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb