reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 18 Mart 2023 445 Görüntüleme

Hasan Karakaya Milletvekili Aday Adayı Oldu

Beykoz’un tanınan simalarından olan ve Giresunlular Dernek Başkanlığı döneminde çalışmalarıyla adından söz ettiren Hasan Karakaya milletvekili aday adayı oldu.

Beykoz’un tanınan simalarından olan ve Giresunlular Dernek Başkanlığı döneminde çalışmalarıyla adından söz ettiren Hasan Karakaya AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Cumhur İttifakının bileşenlerinde uzun süre siyaset yapan ve hali hazırda AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hasan Karakaya, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu resmen ilan etti.

Açıklamasında, “Değerli dostlarım, bildiğiniz üzere yıllardır dernek, siyaset, iş ve sosyal yardımlaşma / dayanışma çalışmalarımızla, ülkemize, milletimize faydalı olabilme, çevremizi daha yaşanılabilir hale getirme gayreti içerisinde olduk.

Hizmet yolunda gayretimizi yerelden ulusala taşımak, bilgi, birikim ve tecrübelerimizle, ülkemize ve milletimize daha da faydalı olabilmek için milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Dua ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim” ifadelerini kullanan Karakaya, bu kararı almadan önce ilk görüşmeyi ailesiyle ve sonrasında ise fikirlerini ve desteklerini önemsediği isimlerle istişare ettiğini söyledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb