reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Ocak 2023 861 Görüntüleme

Akyıldız: “AK Parti’den sonra geliyoruz”

Atanmasıyla birlikte hızlı bir program trafiğine giren ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı Beykoz’da ağırlayan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz İlçe Yönetimini oluşturdu.

Atanmasıyla birlikte hızlı bir program trafiğine giren ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı Beykoz’da ağırlayan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz İlçe Yönetimini oluşturdu.

Kavacık Et Mangal Restoran’da İlçe Yönetimi ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Mikail Akyıldız süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Yönetim Kurulu üyelerinin de kendilerini tanıttığı toplantıda açıklamalar yapan Akyıldız, iş insanı kimliğinden de söz ederek, Beykoz’da iş insanı kimliğinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları, hayır işleri ve sosyal konulara duyarlı bir insan olarak hatırlandığını söyledi.

Toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür eden Akyıldız, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı olarak ilk kez siyasi anlamda basın mensuplarına özgü bir toplantı yaptığını söyledi.

Beş yaşında geldiği Beykoz’da ticaretle iştigal ettiğini, dedesinden kaynaklı 60 -70 yıldır Beykoz’da olduklarını işyerlerinde yaklaşık 50 kişiyi istihdam ettiğini dile getirdi.

Aktif siyasette görev alması nedeniyle Avrasya Yapı Marketlerindeki sorumluluğunu oğlu Abdullah Akyıldız’a devrettiğini de sözlerine ekleyen Akyıldız, ailesine de siyasi anlamda kendilerine vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Akyıldız açıklamalarına şöyle devam etti: Ömrü Beykoz’da geçmiş, Beykoz’da yıllardır çeşitli STK’larda sorumluluk üstlenerek her mahallesinden, köyünden insanına dokunmuş, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmuş, bulunmaya devam eden bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak Kasım ayının ikinci yarısında Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevini üstlendim.Milli Görüş 60 yıllık bir partidir

Yeniden Refah Partisi özünde 60 yıllık bir partidir. Kökleri Milli Görüş’ün kurucusu, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a kadar uzanıyor. Ancak yeni isim ve kimliği ile Yeniden Refah Partisi olarak kurulması 23 Kasım 2018 tarihinde Dr. Fatih Erbakan tarafından gerçekleştirilmiş genç, dinamik bir partidir.

Milli Görüşü yeniden iktidar yapacağız

Milli Görüş’ü yeniden iktidara taşımak için bu kez Yeniden Refah Partisi olarak kolları sıvayan Milli Görüş’ün önderleri için ilçemiz Beykoz birçok nedenle de çok önemlidir.

Milli Görüş’ün Beykoz’a çok önemli hizmetleri olmuştur

Zira Milli Görüşün temsilcilerinin Beykoz Belediyesinde geçmişte çok kıymetli hizmetleri olmuştur, bugün neredeyse karşılaştığımız her Beykozlu bunu dile getirmektedir. Bu da bizi hem motive ediyor, hem de gururlandırıyor. Demem o ki, Beykoz’da Milli Görüş geleneğine bağlı önemli bir seçmen kitlesi vardır. Diğer önemli bir faktör de Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’da Beykoz’da ikamet etmekte, Beykoz’da oyunu kullanmaktadır.Kolları sıvadık

2023’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesi Beykoz ilçemizde seçimlere iddialı hazırlanmak, sonuç almak için Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetimi Beykoz’da uzun bir süre istişarelerde bulunduktan sonra benden İlçe başkanlığı sorumluluğunu üstlenmemi istediler.

Görüşmeler sürerken Kasım ayında Ankara’da Yeniden Refah’ın Büyük Kongresine özel olarak davet ettiler. Orda edindiğim intibadan, gözlemlerden açıkçası çok etkilendim. Dönüşte tekrar yakın dostlarımla, ailemle değerlendirmelerde bulunduktan sonra bana tevdi edilen bu görevi kabul ettim ve kolları sıvadık.

Beykozlu hemşerilerimizin, sizlerin huzuruna çıkmak için de ilk adımımız ilçe yönetim ve kurullarımızı oluşturmaya başlamak oldu.

Yönetim boşluğu oluşmamasının bilincinde olsak da hem kendi iddialı kimliğime hem de hedefleri olan bir partiye uygun kurulların oluşması için açıkçası acele etmedik. Etmedik ama bir yandan yaklaşan seçim takvimi, bir yandan yeni yıla kalmadan merkezin teşkilatlanma konusunda ki önerisi ile yoğun günler geçirdik.Genç, dinamik hedefleri olan bir partiyiz

İstedik ki ilçemizde Milli Görüşe daha önce hizmet vermiş, vermekte olan veya bugüne kadar siyasete hiç girmemiş, Yeniden Refah’a sempatisi olan çevresinde saygın kimliğiyle anılan hemşerilerimize ulaşalım, onlarla istişarede bulunarak her yöreden, her mahalleden – köyden velhasıl ilçe mozaiğimizi en iyi ve doğru temsil edecek bir ekip oluşturalım.

Özgül ağırlığı olan bir partiyiz

Milli Görüşü yeniden iktidara taşımak için 4 yıl önce yola koyulan Yeniden Refah Partisi olarak ilk kez birkaç ay sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere katılmış olacağız. Yeni, genç ama dinamik, hedefleri, potansiyeli olan bir parti olduğumuzu söylemiştim.

Yeni olduğumuz için belki anketlerde henüz alt sıralardayız ama yine o anketlere göre oransal olarak en hızlı gelişim gösteren ve üye sayısı artan partiyiz.

Dahası ülke genelinde en çok üyesi olan ilk 5 siyası partiden biriyiz. Daha doğrusu özgül ağırlığı olan yüksek bir partiyiz.

Yargıtay birkaç gün önce açıkladı… Resmi rakamlardan hareketle aktaracağım…

1 Ocak itibariyle Türkiye’de en fazla üyesi olan 5. Parti, Yeniden Refah Partisidir. Yedi ay önce 215 bin üyeye sahip olan partimiz 54 bin 309 yeni üye kazanımı ile bugün toplam 269 bin 391 üyeye ulaşmıştır.AK Parti’den sonra geliyoruz

Bugün anketlerde oy oranları bizden yukarda gösterilen çok sayıda ki partiden daha fazla üyeye ve daha hızlı yükselişe sahibiz. Medyadan takip ettiğim kadarıyla AK Parti den sonra en çok üye kazanan 2. partiyiz.

Beykoz ilçemizde de durum bu çerçevededir. Bir ay önce 800’lerde olan üye sayımız 1100 kişiye yaklaşmıştır. Zaten partimize ilçemizde olan bu teveccühü Aralık ayının son günlerinde bizzat da yaşadık.

Henüz teşkilatını tamamlamak üzere olan bir ilçe yönetimine sahipken Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın ilçemize yaptığı ziyarette soğuk ve yağmurlu bir gün olmasına rağmen hemşerilerimizden gördüğü ilgi ve coşku bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.Körü körüne siyaset yapmayacağız

Yeniden Refah Partisi olara körü körüne siyaset yapmayacağız. Elbette ülke geneli bizim için çok önemli ama öncelikli hedefimiz yaşadığımız ilçemiz Beykoz olacak. Yıllardır çok net olarak bildiğimiz Beykoz’umuzun sorunlarına, sıkıntılarına, isteklerine duyarlı olacağız.

Herhangi bir ittifaka dahil de değiliz. İlçemizde ilçe belediyemizin, Büyük Şehir Belediyemizin sorumluluk alanları ile ilgili konularda hizmetlerinin takipçisi olacağız. İlçemiz adına yapıcı muhalefetimiz olacak, iyi işleri – güzel işleri alkışlayıp destekleyeceğiz.

Bugüne kadar her daim istişareye önem veren bir anlayışa sahip oldum. İlçe başkanlığımda da bu anlayışımı sürdüreceğim.Başkan Akyıldız’ın konuşmasının ardından Teşkilat Başkanı Emre Yıldız, Yeniden Refah Partisi’nin genel politik söylemleri üzerinde açıklamalarda bulundu.

Toplantı sonunda günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KOD 29’LA KAPIYA KOYMAK…

KOD 29’LA KAPIYA KOYMAK…

Tema Tasarım | AnatoliaWeb