reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 7 Eylül 2022 575 Görüntüleme

Beykoz’a Yeni Öğrenci Yurdu Müjdesi

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine ev sahipliği yapan ilçesi Beykoz yeni öğrenci yurduna kavuşuyor.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine ev sahipliği yapan ilçesi Beykoz yeni öğrenci yurduna kavuşuyor.

Beykoz’daki üniversitelerde yeni akademik yıl hazırlıkları, öğrencilerin okullarına yerleşme heyecanı sürerken ilçedeki üniversitelerde eğitim görecek öğrenciler için yeni yurt müjdesi geldi. Müjdeyi Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Eylül ayı belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada duyurdu.

Başkan Aydın’ın yaptığı açıklamaya göre Beykoz Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde hizmete açılacak yurt binasıyla ilçedeki üniversite öğrencileri barınma ihtiyaçlarını güvenle karşılayacak yeni bir yurt binasına kavuşacak.

Kavacık’ta yapılacak yurt binası yaklaşık 250 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek. Kız öğrenci yurdu olarak hazırlıklarına başlanan binada standart odalarla modern ortak kullanım alanları yer alacak.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesinde hizmet verecek yurttan, Türk-Alman Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Medipol Üniversitesi ve Beykoz Üniversitesi öğrencilerinden devlet üniversitelerinde okuyanlar öncelikli olarak yararlanacak.

Beykoz Belediye Meclisi’nde görüşülerek yapımı oylanan yeni yurt binası yeni yılda hizmete açılacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb