reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Haziran 2022 1041 Görüntüleme

İYİ Parti Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti

Beykoz İlçesinin başarılı amatör spor kulüplerinden olan Rüzgarlıbahçespor'a çeşitli STK ve diğer kişi ve kurumlardan ziyaretler devam ediyor.

Beykoz İlçesinin başarılı amatör spor kulüplerinden olan Rüzgarlıbahçespor’a çeşitli STK ve diğer kişi ve kurumlardan ziyaretler devam ediyor.Bu kapsamdaki ziyaretlerden birisi de İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı adına geldi. İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir beraberinde Parti Genel Başkan Danışmanı ve Spor Komisyonu Başkanı Vedat Bayram, İl Teşkilatı Spor Kurulu Başkanı Ayşe Öner ile ilçe yönetim kurulunun bazı üyeleri ile birlikte Rüzgarlıbahçespor tesislerine ziyarette bulundu.

Ziyarette bulunan diğer isimler ise Rüzgarlıbahçe Mahallesinin çalışkan Muhtarı Sedat Altun ve Paris Saint-Germanin Türk Futbol Takımı Antrenörü Hamza Gezmiş idi…Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Başkanı Fatma Taşkıranlar misafirlerine kulüpleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunurken, ” Bu sezon gerçekten de mükemmel bir sezon yaşadık. Türkiye’de bilmiyorum başka kulüplere nasip oldu mu ancak hem A Erkek hem de A Kadınlar Futbol Liglerinde Şampiyonluk yaşamış bir kulübün başkanlığını yapmaktan dolayı onur duyuyorum. Tabii ki bu süreç kolay geçmedi, bizim gibi kendi yağı ile kavrulma düşüncesinde olan spor kulüpleri her açıdan desteklenmeli. Bizim kapımız gerek siyasi partiler gerekse de Sivil Toplum Kuruluşlarına ardına kadar açık. Bu kapsamda İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ise Rüzgarlıbahçespor’un başarılarını yakından takip ettiklerini söylerken, ” Ben bu başarıda payı olan Fatma Başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerini, antrenör ve sporcularını kutluyorum. Gerçekten de çok zor şartlar altında sağladıkları bu başarı tablosunu son derece anlamlı buluyoruz ” dedi.Geçmiş yıllarda İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gibi bir görevde de bulunmuş sporun içinden gelen bir başarılı yönetici olan İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Spor Komisyonu Başkanı olan Vedat Bayram, Rüzgarlıbahçespor’un başarı hikayesini heyecanla dinlediğini ve bir spor adamı olarak da mutlu olduğunu söylerken, ” Rüzgarlıbahçespor Kulübü sportif faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’de örnek olabilecek bir başarı sağlamış. Spor Kulüp Yöneticiliği ve işleyişine çok farklı anlam kazandırmış. Emeği geçenleri kutluyorum, bundan sonraki faaliyetlerinde başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu.

Rüzgarlıbahçespor Tesislerine yapılan ziyarette antrenman yapan Kulüp Genç Kız Futbol Takımı sporcuları ile de bir araya gelen İyi Parti Heyeti maçlarında başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb