reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Mayıs 2022 1001 Görüntüleme

Erol: “19 Mayıs’ta Bir Kez Daha Söylüyoruz; Gençliğe Borcunuz Var!”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İlçe Başkanları, İstanbul’un 39 ilçesinden gelen İlçe Gençlik teşkilatının katılımı ile DEVA Partisi İstanbul Gençlik Çalışmaları Başkanlığı olarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutladılar.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İlçe Başkanları, İstanbul’un 39 ilçesinden gelen İlçe Gençlik teşkilatının katılımı ile DEVA Partisi İstanbul Gençlik Çalışmaları Başkanlığı olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutladılar.İlçe Gençlik Başkanlarının konuşmasının ardından İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kaya özetle aşağıdakileri kaydetti;

“19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmanın ötesinde Bir Umut ve Mücadele Bayramıdır.

19 Mayıs yeniden başlamanın bayramıdır.

Her şey bitti denilen bir anda,

Artık kaybettik denilen bir zamanda,

19 Mayıs Atatürk ve silah arkadaşlarının, dedelerimizin, bu Büyük Milet’in daha bitmedi, biz yeni başlıyoruz dediği bir Umut Bayramıdır.

Bugün de milletin ümidi kırılma noktasına gelmiş, vazgeçenler bırakıp gidenler olmuş ama bir yandan bu milletin tarihinde her zaman olduğu gibi Teşkilatlanan işte burada bulunan DEVA Gençliği, DEVA teşkilatları gibi mücadele edenler de var. Her zaman olduğu gibi bu günlerin de üstesinden geleceğiz.”Gençliğin DEVA’sı Hazır sloganlarıyla biten konuşmanın ardından,

İl Başkanı Dr. Erhan Erol, uzun zamandır sahalarda faaliyet gösteren İstanbul Gençlik teşkilatlarına teşekkür etti ve özetle konuşmasını şu sözlerle tamamlandı.

” Buradaki konuşmalarda birçok Genç arkadaşımız ülkemizdeki büyük sorunlara değindi. Sığınmacılar, Ekonomi, Hayat pahalılığı, eğitimdeki yetersizlik gibi sorunlarımız var. Burada bulunan tüm arkadaşlarımdan aldığım enerji ve partimizin kadrolarına olan güvenle söylüyorum, Deva Partisi tüm bu sorunların çözüm odağıdır. Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bu sorunların da inşallah hep birlikte üstesinden geleceğiz. Ülkemizi inatla geriye götürmek isteyenler var. Siz bunun mümkün olamayacağını buradaki tüm gençler olarak gösterdiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Milli Kurtuluş Mücadelesini başlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu uğurda şehit ve gazi olan silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “İstanbul’un Devası Erhan Başkan” sloganlarına karşılık “İstanbul’un DEVA’sı sizlersiniz sevgili gençler” diyerek konuşmasını noktaladı.

“Gençliğe Borcunuz Var” panosunda birçok partili genç ve Beşiktaş Meydanı’nda bulunan vatandaşlar ülkemizde yaşanan sorunlara yönelik tepkilerini yazılı olarak dile getirdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb