reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 26 Nisan 2022 787 Görüntüleme

Taşdemir: “Zeytinburnulu Murat Aydın Beykoz Halkına İftarı Çok Gördü”

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Beykoz sahili etkinlik alanında düzenleyecekleri iftar programı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Beykoz sahili etkinlik alanında düzenleyecekleri iftar programı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar,

Çok önceden planlanmış olan 28 Nisan 2022 Perşembe günü Barbaros Hayrettin Paşa Meslek Lisesi karşısındaki park alanında yapacağımız Halk İftarı programımızı 14 Nisan 2022 tarihinde Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmiş olmamıza rağmen bugün ( 26 Nisan 2022 ) iftar yapacağımız alanın Beykoz Belediyesince demir bariyerlerle kapatıldığını gördük.

Belediye yönetimi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilgili birim; “Yazının daha yeni geldiğini birkaç gün içerisinde cevap verileceğini ancak o alanın bu tür organizasyonlar için çok uygun olmadığını, olumsuz cevap verilebileceğini” şifahen tarafımıza bildirmişlerdir. Fakat elimize resmi bir yazı hala ulaşmamıştır.

İftar programı yapacağımız alanın halka açık bir park olduğunu, trafiği engelleyecek bir konumu olmadığını ve resmi bir tören alanı olmadığını bütün Beykozlular bilir.Değerli arkadaşlar,

Siz de takdir edersiniz ki bu tür organizasyonlar ciddi bir hazırlık gerektirir. Devlet Kurumlarına saygı gereği, dilekçe tarihinden sonra on gün boyunca cevap gelmesini bekledik. Bu süre içerisinde herhangi bir olumsuz cevap gelmeyince de iftar programımızı çeşitli kanallardan Beykoz Halkına duyurduk.

İftar menüsü, masa, sandalye tedariki için bağlantılarımızı yaptık. Araçları organize ettik.

Biz özellikle hiçbir siyasi partiye, derneğe, spor kulübüne, muhtarlığa davette bulunmadık.

İstedik ki; bu bir protokol iftarı değil de, bir Halk İftarı olsun.

İstedik ki; Şatafatlı salonlarda, kuş sütünden gayrı her şeyin olduğu menülerle değil de eskilerde olduğu gibi mütevazı, huzurlu bir iftarımız olsun.

İstedik ki; tencereye ne koyacağım diye düşünen kardeşlerimiz, bir günlük de olsa bunu düşünmesin.

Bununla ilgili tüm teşkilatımız hazırlık yaptı. Yaklaşık 100 araçla mahallelerden halkımızı iftar alanına taşımak için organize olduk.

Hedefimiz komşularımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza bir tas çorba, bir kap yemek ikram edip, bu mübarek ayın huzurunu onlarla beraber yaşayabilmekti.Durumu özetlersek;

-İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak halka açık bir parkta 28 Nisan 2022 Perşembe günü düzenleyeceğimiz Halk İftarı programını zamanında (14 Nisan 2022) ilgili resmi kurumlara bildirdik,

-Aradan geçen on gün içerisinde olumsuz cevap gelmeyince programı yetiştirebilmek için hazırlıklarımıza başladık, tedarik bağlantılarımızı yaptık, Hemşehrilerimize duyurduk.

-On iki gün boyunca hiçbir cevap vermeyen Beykoz Belediyesi on ikinci günün sonunda olumsuz cevap verebileceğini şifahen ima etti. (Yazıyla bildirmedi)

Herkesin de anlayabileceği gibi, süreci sürünceme de bırakarak, zamanında cevap vermeyerek bizi Beykoz Halkı’na karşı mahcup düşürmeye çalışmışlardır.

Zeytinburnu eşrafından Sn. Murat Aydın bilsin ki, biz Beykozlular bunu not ettik.

Kıymetli Beykozlular da bilsin ki, Halk İftarımız aynı gün ve aynı yerde olacaktır.

Saygılarımla,

Akif TAŞDEMİR

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb