reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Nisan 2022 970 Görüntüleme

AK Parti Beykoz Sandık Kurulu İftarda Buluştu

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, paylaşma ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, sandık kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde teşkilat mensuplarıyla buluştu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı programda dualar okundu, iftarlar yapıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, paylaşma ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da, sandık kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde teşkilat mensuplarıyla buluştu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı programda dualar okundu, iftarlar yapıldı. Ramazan ayını fırsat bilerek her gün vatandaşlarla kucaklaşmaya özen gösteren AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Ramazan’ın 14. iftarında sandık kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 bin 500 sandık kurulu üyesinin katıldığı “AK Parti Beykoz Sandık Kurulu İftarı”nda birlik ve beraberlik mesajları verildi.Çavuşbaşı Kasrı’nda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Keskin, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile sandık kurulu üyeleri katıldı.İftar öncesi yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi, hep birlikte oruçlarını açarak dualar etti.“BURADA GÖNÜLLER ORDUSU GÖRÜYORUM”

Düzenlenen iftar programında konuşan İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Ramazan ayının bereket, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, iftara katılım gösteren mahalle sandık kurulu üyelerine teşekkür etti.AK Parti’nin gönülleri yapan ve gönülleri kuran bir parti olduğunu belirten İlçe Başkanı Dilmaç, “Ramazan’ın 14. iftarında milletimizin emanetine sahip çıkan sandık kurulu üyelerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Adımlarımızı sağlam atarak 2023’te Beykoz’da ‘Sandık tamam, seçim tamam’ demek için çalışıyoruz. Ben şuan burada adeta bir gönüller ordusu görüyorum. Bu orduyla birlikte, yüreklere dokunarak gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. AK Parti teşkilatı olarak tüm kademelerimizle birlikte hizmet etmeye, inşa etmeye ve üretmeye devam edeceğiz. Ramazan’ın güzelliğini bizimle paylaşan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde ramazan ayını tamamlayıp bayrama ulaşmanın sevincini yaşarız.” dedi.“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise teşkilat mensuplarının Ramazanını tebrik ederek, bu kutla ayda tutulan oruçların, eda edilen ibadetlerin ve hayırların kabul edilmesi temennisinde bulundu. Aydın, “Seçim dönemlerinde davamız için önemli bir görev üstlenen sandık kurullarımız, teşkilat mensuplarımızla gönül gönüle bir akşam geçirdik. Birliğimiz daim olsun.” diye konuştu.Konuşmaların ardından, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Belediye Başkanı Murat Aydın masaları dolduran üyelerin yanlarına giderek tek tek sohbet etme imkânı buldu. Teşkilat mensuplarının hemhal olmasına vesile olan iftar yemeği, çekilen hatıra fotoğrafları eşliğinde son buldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb