reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 26 Aralık 2021 8612 Görüntüleme

Dilmaç ve Erdoğdu Beykoz’a yeni hastaneyi konuştu

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’yu ziyaret etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’yu ziyaret etti.

Başhekim Erdoğdu’nun makamındaki ziyarette, sağlıkta alanında yaşanan son gelişmeler konuşulurken, uzun süredir Beykoz’da gündemdeki yerini koruyan yeni hastane projesinin üstünde duruldu.

Başkan Dilmaç, üst düzey sağlık yöneticileri ile yapmış olduğu görüşmelerde Beykoz’da yeni bir hastane projesinin her geçen gün ciddileştiğini ve Beykoz’da arazi konusunda tartışmaların devam ettiğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Elmalı ve Çavuşbaşı üzerinde kafa yorduğunu bildiklerini söyleyen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, yer konusunda Beykoz halkına en faydalı olacak güzergahı belirlemeye çalıştıklarını kaydetti.

Tepeüstü Ek Hizmet Biriminin yerine yeni bir hastane yapılması konusunun da tartışmalar arasında olduğunu ifade eden Başkan Dilmaç, orada yapılacak bir hastanenin konum itibariyle maliyetinin çok yüksek olma ihtimalinin o düşünceyi zayıflattığını, Beykoz’da yeni hastane projesinin uygulanması aşamasında sağlık hizmetinin kesintiye uğramaması gerektiğinin altı çizildi.

Başkan Dilmaç, Beykoz’da yeni bir hastaneye ihtiyaç duyulmasının her geçen gün biraz daha belirginleştiğini ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bu belirginliği son derece ciddiye aldığını söyledi.Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’da, “Ankara’da Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile kısa süreli de olsa görüşme yapma fırsatım oldu. Beykoz’daki yeni hastane talebinin farkında olduğunu müşahede ettim” ifadelerini kullandı.

Başhekim Erdoğdu, son süreçte yaşanan doktor sıkıntısının her tarafta olduğu gibi Beykoz’da da sürdüğünü, açığın kapatılması için atılan adımları gördükçe mutlu olduklarını ve dahiliyeye duyulan talebin ön sıralarda yer aldığını söyledi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’ın Başhekim Erdoğdu’yu ziyaretinde Beykoz Devlet Hastanesi İdari İşler Müdiresi Selda Ceylan’da hazır bulundu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb