reklam
Ana Sayfa son dakika, Spor, Sür Manşet 22 Mayıs 2018 2400 Görüntüleme

Kupa sevincini İsmet Acar ile paylaştılar

TFF 3'ncü Lige yükselme başarısı gösteren Artvin Hopaspor, şampiyonluk sevincini Beykoz’da İş Adamı İsmet Acar ile paylaştı.

TFF 3’ncü Lige yükselme başarısı gösteren Artvin Hopaspor, şampiyonluk sevincini Beykoz’da İş Adamı İsmet Acar ile paylaştı.

TFF 3’ncü Lige yükselme başarısı gösteren Artvin Hopaspor’un şampiyonluk kupası, sezon boyunca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar’a takdim edildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden ve başkanlığını da Beykozlu İş Adamı Mubin Çakmak’ın yaptığı Artvin Hopaspor, 2. kademe play-off müsabakasında Ağrı 1970 Spor’u 2-0 yenerek TFF 3. Lig’e yükselmiş, futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşamıştı.

Bu sezon birçok maçında seyirci rekoru kırarak ülke geneli ses getiren Artvin Hopaspor kulüp Başkanı Mubin Çakmak, sezon boyunca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar’ı ve oğlu Erdinç Acarı Beykoz’da ki makamında ziyaret ederek kupayı takdim etti. Başkan Çakmak, hemşerileri İsmet Acar’ın takımın 3.Lige yükselmesinde önemli bir desteği olduğunu belirterek kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Artvin Hopaspor kulüp başkanı Beykozlu iş adamı Mubin Çakmak,  İsmet Acar abimiz Beykozumuz ve Ülkemiz için büyük şans. Artvin sevdalısı olan İsmet Acar abimiz yıllardır hem Artvin Hopasporu yanlız bırakmıyor her zaman en büyük destekçimiz olarak maddi ve manevi güç veriyor. Sezon başı İsmet Acar abimize söz vermiştik onu mahcup etmeyecektik. Vermiş olduğumuz sözü tutarak tarihi başarılarla dolu Artvin Hopaspor’umuzu hak ettiği profesyonel 3.lige taşımanın onurunu yaşıyoruz kupayı da İsmet Acar abimize hediye ediyoruz. İstanbul’dan Malatya ve Sivas’a gelerek takımımızı destekleyen kıymetli hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz. İsmet Acar abimize sağlıklı ömürler diliyorum.

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek önümüzdeki sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek takıma başarılar diledi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb