reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 17 Kasım 2020 1737 Görüntüleme

Beykoz Kaymakamı Çiçekli yerel basın ile bir araya geldi

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçenin yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçenin yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Göreve gelmesinin ardından Beykoz’daki birçok sorunla yakından ilgilenmeye başlayan Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, ilçede faaliyetlerini sürdüren gazetelerin temsilcileriyle bir toplantı yaptı.

Beykoz Belediyesine ait Gümüşsuyu Restoran’da düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Korkmaz Çiçekli, Beykoz özelindeki sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.Beykoz’un doğa anlamında çok güzel bir konuma sahip olduğunu dile getiren Beykoz Kaymakamı, gazetecilerin önemli bir konu olduğunda kendisine direkt cep telefonundan ulaşmak istemeleri üzerine telefon numarasını da paylaştı. Bağımlılıkla mücadeleden, işsizliğe, kapanan fabrikalardan, özel eğitim gören çocuklara kadar birçok konunun görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.“BİZİM DİLİMİZ KANUN”

Toplantı süresince sürekli not alan Çiçekli, “Bizim dilimiz kanun, yasalar bize neyi ne şekilde yapacağımızı gayet açık bir şekilde söylüyor. Biz de bu kapsamda Beykoz’da eksik kalan, tamamlanması gereken hususlarla ilgili elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.“SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFIMIZ VAR”

Sosyal yardımlaşma noktasında çok hassas olduğunu da dile getiren Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, “Ben istiyorum ki ilçede ihtiyaç sahibi garip gureba kimse kalmasın. Bu noktada biliyorsunuz sosyal yardımlaşma vakfımız var. Bu kurumumuz üzerinden Beykoz’da bizden el bekleyen her vatandaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.“HER TÜRLÜ SENARYOYA HAZIRIZ”

Yeni tip koronavirüsü ile mücadele konusunda Beykoz’un genel manada iyi bir sınav verdiğini dile getiren Kaymakam Çiçekli, yasakların tekrar başlama durumunun söz konusu olması durumunda her türlü senaryoya ilçe kaymakamlığı olarak hazır olduklarını da sözlerine ekledi.“BEYKOZ’UN İMARI ÖZEL DURUMUNDAN DOLAYI MAALESEF YAVAŞ İLERLİYOR”

Beykoz’un en önemli gündemlerinden biri olan imar problemi hakkında da konuşan Esengül Korkmaz Çiçekli, “Burada maalesef elde olmayan sebeplerden dolayı işler çok ağır işliyor. Bir Esenyurt gibi hızlı ilerlemiyor. Bizzat takip etmeme rağmen maalesef durum bu. Beykoz halkının bu konuda beklentisi çok fazla ama ilçenin özel durumundan dolayı maalesef işler yavaş ilerliyor” dedi.

Toplantı, bazı konular üzerinde karşılıklı fikirlerin tartışılmasının ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb