reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 24 Eylül 2020 3240 Görüntüleme

Kaplan Garage Çubuklu’da Açıldı

Beykoz’un tanınan esnaflarından Ali Kaplan ve Süleyman Kaplan’ın girişimiyle hizmete açılan Kaplan Garage, anında araç teslimat garantisiyle Çubuklu’da hizmet veriyor.

Beykoz’un tanınan esnaflarından Ali Kaplan ve Süleyman Kaplan’ın girişimiyle hizmete açılan Kaplan Garage, anında araç teslimat garantisiyle Çubuklu’da hizmet veriyor.Sıfır araç satışı yapan Kaplan Garage, satın alınan aracın, diğer bayilere göre hızlı teslimatı konusunda garanti veriyor.“Hızlı teslimat sayesinde, işlerimiz de bayağı rayına girdi”

Beykoz Olay Gazetesine açıklamalarda bulunan işletme sahibi Ali Kaplan, müşterilerinin memnun bir alışveriş yaptığını söyledi. Hızlı teslimat sayesinde talebin arttığını belirten Kaplan, şu açıklamalarda bulundu: “Amcam Süleyman Kaplan ve ben 5 Temmuz’da Kaplan Garage’ı açtık. Burayı ilk başta açtığımızda, ikinci el araçlara da hitap ettik. Ama sonradan ikinci el araçların, sıfır araç fiyatlarına yakın oluğunu görünce daha sıkıntısız araçlar, sıfır araçlarda olduğu için kendimizi sıfır araçlara yönelttik. Bizden araç alan müşterilerimizin en önemli avantajı, sıfır araçların daha önce temin edilerek müşterilerimize aynı anda teslim edebilmemiz, her marka; her model. Bir bayiye gittiklerinde teslimat 3 ay hatta pandemi sürecinde 5 ay, 6 aylara ulaşabiliyor. Bizde öyle bir durum yok. Anında teslim edebiliyoruz. O kolaylığımız var. Her çeşit marka ve model araç elimizde mevcut. O konuda hiçbir problemimiz yok. Hızlı teslimat sayesinde, işlerimiz de bayağı rayına girdi. Şu an gidişatımız gayet iyi. Müşteriler de memnun kalıyor, hızlı ve sıkıntısız teslimattan. Gelen müşterilerimizi, memnun edip gönderebiliyoruz. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.”“Hiç sıkıntısız, kredileri onaylatabiliyorlar”

Araç kredisiyle ilgili bilgi veren Kaplan şunları söyledi: “Araçlarımızın yüzde 70’ini nakit verdik. Yüzde 30’u da bankalarla çalışan insanlar olduğu için; sıfır araç verdiğimiz için banka girdi çıktıları çok oluyor. Hiç sıkıntısız, kredileri onaylatabiliyorlar. Bankalara yönlendiriyoruz ama mesela biz Ziraat’la çalışıyoruz. Örnek verecek olursak müşterimiz ING’yle çalışıyor. ING’yi aradığı zaman zaten kredisi onaylanıyor.”“Zaman kaybı olmadan müşterimize istediği aracı hemen teslim edebiliyoruz”

Kaplan sözlerine şunları ekledi: “Bizim bu branşta çevremizde aynı şekilde çalışan arkadaşlarımız var. Ben x bir markaya hitap ediyorum. O, y bir markaya hitap ediyor. Onun elinde olmayan x markasını, ben ona temin ediyorum. Benim elimde olmayan y markasını, o bana temin ediyor. Bu sistemle çalıştığımız için zaman kaybı olmadan müşterimize istediği aracı hemen teslim edebiliyoruz.”

Kaplan Garage, Çubuklu Kiremitdere Caddesinde, Mültezem Cami karşısında hizmet veriyor.İLETİŞİM:

ÇUBUKLU KİREMİTDERE CAD. NO: 37/ BEYKOZ/İSTANBUL

İRTİBAT NO: 0538 399 62 74 / 0536 760 73 82

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb