reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Şubat 2020 1879 Görüntüleme

İYİ Parti Beykoz Akif Taşdemir’le Devam Dedi

İyi Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ni yaptı. Öz Paşabahçe Düğün Salonu’nda yapılan kongrede Akif Taşdemir tek adaydı.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ni yaptı. Öz Paşabahçe Düğün Salonu’nda yapılan kongrede Akif Taşdemir tek adaydı.İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’nunda katılmış olduğu kongrede ülkenin gerçek gündeminin ekonomik kriz olduğuna vurgu yapıldı.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.AKİF Taşdemir’in kısa bir selamlama konuşması yapmış olduğu kongreye, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’da katıldı. Taşdemir’in ardından konuşan Hayrettin Nuhoğlu, Pazar günü olmasına rağmen kongreye katılımın yüksek olduğunu ifade ederek, partililere teşekkür etti.“Gerçek gündem ekonomik krizdir”

2. Olağan Kongre’nin hayırlı olmasını dileyen Nuhoğlu, Beykoz’un artık emeklilerinin geçinemeyeceği bir yer haline geldiğini ifade ederek, kapanan fabrikalara vurgu yaptı.

“Beykoz sorunlu bir yer. Ekonomik kriz var. Ama TV’leri açın bakın ne seyredeceksiniz? FETÖ’nun siyasi ayağı… Araya deprem ve çığ girmezse konuşulan konu Kanal İstanbul…” diye konuşan Nuhoğlu, “gerçek gündem ekonomik krizdir. Gerçek gündem halktan gizleniyor. İşsizliktir, geçim zorluğudur. Ama bunların konuşulmaması için her şey yapılıyor.” Cümlelerine yer verdi.“İstanbul’a ihanet devam ediyor”

“Cumhurbaşkanı’nın bir konuda takdir ettim. Dedi ki, ‘Biz İstanbul’a ihanet ettik, etmeye devam ediyoruz. Ben bundan sorumluyum.’ Cumhurbaşkanı böyle söylemedi mi, söyledi. Ama diğer taraftan ihanet devam ediyor. Bugünde devam ediyor” şeklinde konuşan İYİ Parti Milletvekili sözlerinin devamında Türkiye’nin Suriye politikasına değindi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde 300 delege oy kullandı. Kongre sonunda Akif Taşdemir İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilirken, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Bilgehan Murat Miniç ise İstanbul İl Delegesi seçildi. Kısa süre önce AK Parti’den istifa edip, İYİ Parti’ye üye olan Doğan Öksüz’de İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Akif Taşdemir Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Abdulbaki Demir

Alparslan Erdin

Arzu Saraçoğlu

Atakan Alkış

Aydın Akgöz

Erhan Balıkçı

Bekir Uzun

Çiğdem Dursun

Demet Cemile Erel

Dilek Boz

Doğan Öksüz

Emir Yazıcı

Esra Ceylan

Gönül Öğüt

Gülay Albayrak

Güven Henden

Hasan Balcı

Hasan Dönmez

Hasibe Abanoz

Kürşat Arslan

Mediha Göksu

Mehmet Beşli

Murat İlnam

Mustafa Ödemiş

Savaş Gültekin

Seda Altun

Semra Avcı

Serdar Akpınar

Sevda Ay

Turgut Başaran

Ümit Bay

Vildan Koç

Yıldıray Alaşalvar

İl Delegesi

Akif Taşdemir

Cengiz Çolak

Faruk Karakaya

Işıl Akşener

Mustafa Ödemiş

Ufuk Ünal

Hülya Zeynep Uysal

Bora Kılıç

Erdal Taşdemir

Bilgehan Murat Miniç

Vedat Karaca

Handan Kayalı

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb