reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 28 Aralık 2019 1413 Görüntüleme

ŞAHLANIŞ HAREKETİ’NİN YENİ YIL MESAJI

31 Aralık gecesi yatacak, 1 Ocak sabahı nasipse uyanacağız. Bu gecenin, günün diğerlerinden bir farkı yok elbette.

31 Aralık gecesi yatacak, 1 Ocak sabahı nasipse uyanacağız. Bu gecenin, günün diğerlerinden bir farkı yok elbette.

Yeni yıl kutlaması, hele gelenek, görenek ve değerlerimizle çelişir biçimde yapılıyorsa, çok anlam taşımıyor belki. Yine de insanlar yarınlara, umutla bakmak istiyor. Doğacak her güneşin çevreyi daha çok aydınlatacağına, her yeni yılın müjdeler getireceğine inanmak istiyor.

Şahlanış Hareketi olarak bu umuda saygı duyuyoruz. İnsanların hiç değilse belli günlerde hediyeleşmesini, birbirleriyle irtibat kurmasını önemsiyoruz.

1 Ocak Hz. İsa’nın doğum günü değildir. Din ayrımına bakılmaksızın pek çok ülkede farklı biçimlerde kutlanır. Burada dikkat edilmesi gereken “Başkalarına benzememek” olmalıdır.

Bu manada yeni yılı kul hakkına girmeden, kimseye zarar ve rahatsızlık vermeden, taşkınlık yapmadan güzel karşılamaya çabalayan, dostlarını akrabalarını arayan, yarınlara güzel bakan, geleceği içtenlikle güzelleştirmeye çalışan herkese saygı duyuyoruz.

Bu duygularla 2020 yılının vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi dilekleriyle, en kalbi hislerle tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyor, saygılarımız sunuyoruz.

MEHMET MAHMUT YILDIZ-ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb