reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Kasım 2019 1123 Görüntüleme

BEYKOZ 1908 TAŞOLUKSPOR ANTRENMANINA MANGAL PARTİSİ İLE SON VERDİ

İstanbul Süper Amatör lig 8.Grubunda Cumartesi günü sahasında Taşolukspor’u konuk edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında bu müsabakanın son çalışması da sona erdi.

İstanbul Süper Amatör lig 8.Grubunda Cumartesi günü sahasında Taşolukspor’u konuk edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında bu müsabakanın son çalışması da sona erdi.

Beykoz Stadında 1 Saati aşkın süre devam eden antrenmanda yapılan çift kalede futbolcuların neşeli hali dikkatlerden kaçmadı. Antrenman sonrasında ise mangal partisi ile renkli anlar da beraberinde yaşandı. Öte yandan Beykoz 1908 Antrenmanında Kulüp Müdürü Eser Öktem’in oğlu Kıvanç ile Takım Masörü Mehmet Ali Tomar’ın Kızı Dilnur Su da hazır bulunurken, ortama neşe katan isimler oldular.Boğaziçi Ekibinin son çalışmasında başta Başkan Zeki Aksu olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Sarı-Siyahlılarda Başkan Yardımcıları Mesut Ekici ile Atilla Sipahioğlu yaptıkları ortak açıklama ile maça hazır olduklarının mesajını verirlerken, ” Tüm Beykozluları Cumartesi günü Taşolukspor ile yapacağımız maçımıza bekliyoruz. İlk yarıda kalan 3 maçımızdan da galibiyetler ile ayrılıp ikinci yarı maçlarına daha da bir motive olmuş bir takım olarak çıkma düşüncesindeyiz. Son çalışmayı birlikte takip ettik, moral-motivasyon üst seviyelerde bizle gibi onlar da biran önce maç gününün gelmesini heyecanla beklemekteler. İnşallah maça geleceklere güzel bir futbol ve galibiyet sunacağız ” diye beyanda bulundular.

Beykoz 1908 Takım Masörü Mehmet Ali Tomar ile Camianın sevilen simalarından Cezmi Toprak’ın birlikte hazırladıkları mangaldan çıkan köfteler eşliğinde neşeli hava etkinlik boyunca devam etti.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb