reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Ekim 2019 2056 Görüntüleme

Beykoz’daki işletmelerde tütün kontrolü yapıldı

Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planı çerçevesinde Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, ilçede gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planı çerçevesinde Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, ilçede gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan ve İstanbul’un 39 ilçesinde uygulanmaya başlayan “Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planı” çerçevesinde Beykoz’un Göksu Mahallesi’ndeki halka açık kafeteryalarda denetim gerçekleştirildi.Denetimlere Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın yanı sıra Beykoz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Kale, Beykoz Belediyesi Zabıta Müdürü Yasin Kan, emniyet mensupları ile ilgili bürokratlar katıldı.

Toplumdaki tüm bireyleri, tütün ürünlerinin sağlık, ekonomik, çevresel ve sosyal zararlarından korumak amacıyla yayınlanan strateji belgesi çerçevesinde 2018-2023 yılları arasında belirlenen hedeflerle kamu kurumları da çalışmalarını sürdürüyor.Denetimler sırasında konuşan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, “Tütün yani nikotin, insanlarımızın hayatını sonunu düşünemediğimiz felaketlere sürüklüyor. Tütün Kontrol Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında bizde mülki amirlik olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Özellikle ilçe dışından da sık sık ziyaret edilen mekanlarda gerçekleştirilen denetimlerin önümüzdeki günlerde de belirli periyodik aralıklarla devam edeceği bildirildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb