reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Mart 2019 1565 Görüntüleme

İmamoğlu, Beykozluyla buluştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Beykozlu vatandaşlarla buluştu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Beykozlu vatandaşlarla buluştu.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Beykoz’da geldi. Önce Yuşa ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı İmamoğlu, Rüzgarlıbahçe’ye uğradıktan sonra Çubuklu Şenevler’de vatandaşlara hitap etti.Tosun: “Beykoz’u da kazanıyoruz, İstanbul’u da kazanıyoruz”

Ziyaretlerinde kendisine eşlik eden Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun şunları söyledi: “Hepinizden sandığa gidip oy vermenizi rica ediyorum. Oylarınıza verin, sahip çıkmak bizden. Biz oylarınıza sahip çıkacağız. Beykoz’u da kazanıyoruz, İstanbul’u da kazanıyoruz. Bunu müjdeliyorum. Beykoz’da kaybeden olmayacak. Herkes kazanacak. Biz Beykozluyuz. Beykoz için geliyoruz. İmamoğlu sorunların çözümüne Beykoz’dan başlayacağının sözünü verdi. İmamoğlu gelecek, dertler bitecek. İstanbul hak ettiği değeri alacak.”İmamoğlu: “Biz göreve geldiğimizde halkımız kuracağımız her masada kendini bulacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu vatandaşlara şöyle seslendi: “Bugünkü yönetim kendi yaptıklarını vatandaşa kabul ettirmek istiyor. Biz birlikte yapacağız, diyoruz. Vatandaş mutlu olursa biz zaten mutlu olacağız. Biz burada doğaya zarar vermeden, sağlıklı bir çevre ve aynı zamanda mahalli duygusunu koruyan bir felsefe getirmek istiyoruz. Biz göreve geldiğimizde halkımız kuracağımız her masada kendini bulacak. Biz partizanlık yapmayacağız. Neticede işim özü insanı sevmek.”İmamoğlu: “Bizim esas görevimiz bu şehri çocuklarımıza düzgün bir şekilde teslim edebilmektir”

İmamoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Ben vatandaşıma hizmet etmeye geldim. Ben eğilerek konuşmayı, gözünüzün içine bakarak konuşmayı özünde hiçbir zaman yolundan ayrılmayacağım Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyum. Atatürk’ün evladı yoktu ama vatanın bütün evlatlarını evlat kabul etmişti. Bizim esas görevimiz bu şehri çocuklarımıza düzgün bir şekilde teslim edebilmektir. Biz seçimi kazanınca 16 milyon insanımızla miting yapacağız.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb