reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Mart 2019 1378 Görüntüleme

Beykoz, Cumhurbaşkanını ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği mitingle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beykoz’da ağırladı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği mitingle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beykoz’da ağırladı.

Belediye Meydanında düzenlenen mitinge Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.Çelikbilek: “31 Mart’ta Murat Aydın’ı başkan yapmalıyız”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Sizler 2002’den bugüne AK Partililer olarak destanlar yazdınız. 31 Mart’ta buna bir destan daha ilave edeceksiniz. Sizler Türkiye için varsınız. 31 Mart’ta sizden gür bir ses bekliyorum. 31 Mart’ta Murat Aydın’ı başkan yapmalıyız. 31 Mart’ta tüm Türkiye’de bayram olsun.” dedi.Aydın: “Sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta Beykoz’a hizmet edeceğiz”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şunları söyledi: “Sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta Beykoz’a hizmet edeceğiz. Bu hizmeti birlikte yapacağız. Cumhurbaşkanımız bize her zaman sahip çıktı. 31 Mart’tan sonra Beykoz için çalışacağız. Amacımız mutluluğumuzu artırmak.”

Erdoğan: “Gerçek anket, pazar günü sandıkta”

Vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu: “Sabah, akşam güya anket açıklıyoruz diyerek, millete psikolojik operasyon çekenlerin şimdiden yürekleri hopluyor. Anket burada. Gerçek anket, pazar günü sandıkta. Beykoz, tüm İstanbul’la beraber inşallah yeni bir rekora imza atmak için sabırsızlanıyor. Beykoz, bölücü örgütün uzantılarıyla ittifak kuranlara ders vermek için pazar gününü bekliyor. Beykoz, İstiklal Marşı’nı okumayacak kadar bu milletin değerlerinden kopuk marjinallere hadlerini bildirmek için 31 Mart’ı adeta iple çekiyor. Bay Kemal’i, yanındakileri ve bir de adalar adayı CHP’den. Adam İstiklal Marşı’nı söylemiyor. Ey Bay Kemal! Sen kimlerle yol yürüdüğünün farkında değilsin.”

Erdoğan: “50 gün boyunca muhalefetin yaptığı gibi meydanları iftira kürsüsüne çevirmedik”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle devam etti: “6 Şubat’tan bu yana sadece İstanbul’da 21 ilçemizi ziyaret ettik. Türkiye genelinde ise Sivas’tan Hakkari’ye kadar, 59 ilimizin misafiri olduk. Kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ayırmadan, milletimizin tüm fertleriyle kucaklaştık, dertleştik, hasret giderdik. 50 gün boyunca muhalefetin yaptığı gibi meydanları iftira kürsüsüne çevirmedik. Sadece eserlerimizi anlattık. Devam eden projelerimizin hangi aşamada olduğunu, ne zaman biteceklerini, insanlarımıza izah ettik. Vatandaşlarımızın bizden beklentilerini, taleplerini, şikayetlerini de tek tek not ettik. Eksikleri, hataları bizzat sahada yerinde tespit etme imkanı bulduk.”

Erdoğan: “31 Mart’ta demokrasiye sahip çıkarsanız Türkiye’nin yükselişini hiçbir güç engelleyemez”

Recep Tayyip Erdoğan, “Siz 31 Mart’ta demokrasiye sahip çıkarsanız Türkiye’nin yükselişini hiçbir güç engelleyemez. Siz 31 Mart’ta kardeşliğinize leke sürdürmezseniz hiç kimse bu millete operasyon çekemez. Kandil’in piyonları bu şehre, bu ülkeye asla musallat olamaz.” diye konuştu.

 Erdoğan: “Kürdistan diye bir bölge yok”

Erdoğan, meydana kurulan ekranda HDP’lilerin görüntülerini izlettikten sonra şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu adam aslında Kürt değil, ne olduğu belirsiz. Kürtler adına konuştuğunu söylüyor. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge yok. Türkiye’de Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Ege ve Marmara var. Ama Kürdistan diye bir bölge yok. Kürdistan’a mı gitmek istiyorsun? Irak’ın kuzeyinde var. Seninle beraber terör sevicilerini de yanına al, hep birlikte defolun ortaya gidin. Ama bu toprakları bölemeyeceksiniz. Burayı sizlere böldürmeyiz. 780 bin kilometrekareyle haydi bakalım Rabia. Tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. İşte mesele bu. İşte Beykoz’da şu anda bunu görüyorum. Durmak yok yola devam. Her belediye için bunların eş başkan pazarlıkları var ya. Bunları merak ediyoruz. Ama bizim öyle bir derdimiz yok. Bunların hem partilerinde hem de belediyelerinde bir resmi olarak görev yapan bir başkanları var bir de asıl patronları var. Kandil’de, Pensilvanya’da. Bölücü terör örgüt başının heykelini dikeceklermiş. Şu anda adam içeride. Öbürü sırtını YPG’ye, YPJ’ye ve PYD’ye dayağını söylüyor. Biz de sırtımız milletimize ve Allah’ımıza dayadık. Farkımız bu. Onun için partimizi kurduğumuzdan beri girdiğimiz her seçimi başarıyla kazandık. Bu pazar günü milletimizle beraber el ele yine kazanmak için ahdimiz var. Bu adamlar benim Kürt kardeşlerimi de istismar ediyor. Bunların Güneydoğu ve Doğu’da Kürt kardeşlerime götürdükleri en ufak bir hizmet yok. Biz götürdük biz. Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz. Onun için 31 Mart’ta, laf cambazlıklarıyla ülkemizin geleceğine ipotek koyma aracı haline getirmeye çalışanlara karşı hepimiz dikkatli olmalıyız. Kendi aramızda ne meselemiz, ne sıkıntımız varsa hepsini 31 Mart’tan sonra hallederiz. Önümüzdeki 4,5 yıllık icraat dönemini en verimli biçimde kullanacak ve Türkiye’mizi, Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla taşıyacağız.”

Konuşmasının sonunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’a destek istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb