reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 26 Mart 2019 1725 Görüntüleme

Yenimahalle Halkı Dayanışma Derneği yeni yeri açıldı

Yenimahalle’nin imar ve mülkiyet sorunları için çalışmalar yapan Yenimahalle Halkı Dayanışma Derneği yeni yeri açıldı.

Yenimahalle’nin imar ve mülkiyet sorunları için çalışmalar yapan Yenimahalle Halkı Dayanışma Derneği yeni yeri açıldı.Açılış törenine CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, DSP Beykoz Belediye Başkan Adayı İbrahim Uysal, Dernek yöneticileri, Yenimahalle halkı,  Meclis üyeleri ve adayları katıldı.Gündoğan: “Bu derneği kurma amacımız, mahallemizin haklarını ve çıkarlarını korumaktır”

Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı Avni Gündoğan şöyle konuştu: “Bu derneği kurma amacımız, mahallemizin haklarını ve çıkarlarını korumaktır.2014 yılında bu derneği kurduk. İlk zamanlarda biraz çekiniyorduk ama bugün geldiğimiz noktada bu mahallede ayrım gözetmeksizin çalışıyoruz. Uzun süredir yer bulamıyorduk şimdi bu yeni yerimizi açtık. Bugün hep beraber olmanın sevincini yaşıyorum.”Tosun: “Ben isterdim ki, Zeytinburnu Başkan’ı da aramızda olsun”

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun şunları ifade etti: “Eskiden beri mahallenizle ilgili çalışmalar yapıyordunuz. Biz belediyeyi kazandığımızda mahallenin sorunlarını görüşmek üzere sizlerle bir araya geleceğiz. Biz Yenimahalle’ye çok önem veriyoruz. Sorunlarını biliyoruz. Bunları birlikte çözeceğiz. Ben isterdim ki, Zeytinburnu Başkan’ı da aramızda olsun. Her zaman davet ediyorum. Beykoz’un sorunlarını, projeleri konuşalım istiyorum. Ama maalesef böyle bir anlayış yok. Bizim üç kuruş paramız var. İmece usulüyle topladığımız paralarla astığımız afişlerimizi gece sabaha kadar kesiyorlar. Beykoz’da sadece AK Parti’nin afişleri kalıyor. Yazıktır, günahtır! Hepimiz Beykozluyuz. Birbirimize destek olmalıyız. Bu seçimi Beykozlular kazanacak.”Miniç: “Bu iktidarın Beykozlu’ya hakkını verme niyeti yok”

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, “Bu iktidarın Beykozlu’ya hakkını verme niyeti yok. Biz bu tür derneklerin artmasını diliyoruz. Biz bundan sonraki dönemde kimin kazandığına bakmadan Beykoz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.Uysal: “Bütün etnik kökenleri sayarak bizleri ayrıştırmaya çalışıyorlar”

DSP Beykoz Belediye Başkan Adayı İbrahim Uysal şunları dile getirdi: “Ülkemizde ciddi kutuplaştırma yapılıyor. Biz Türkiyeliyiz. Hiç kimse ayrı değildir. Biz bu memleketin asli unsurlarıyız. Bütün etnik kökenleri sayarak bizleri ayrıştırmaya çalışıyorlar. En tehlikeli oyunu oynuyorlar. Bu oyuna düşmemeliyiz.”Kaşıtoğlu: “Bu kadar büyük bir vandallık, haysiyetsizlik tarihte görülmemiştir”

Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu şunları söyledi: “Yenimahalle, Beykoz’un en önemli mahallelerinden biri. Birlik ve beraberliğimiz mahallemizin sorunlarının çözümünde en büyük gücümüz. Çok ilginç bir seçim sürecindeyiz. Bundan iki ay önceki toplantılarımda kazanan hangi belediye başkan adayı olursa olsun, seçimden hemen sonra teşekkür eden ve başarı dileyen pankartlarımı asacağımı söylüyordum. Bu sözümü geri alıyorum. İktidar partisinin adayı kazanırsa, böyle bir pankart asla asmayacağım. Çünkü tüm iyi niyetimle attığım bu adımın karşılığını görmedim bugüne kadar. Gerçekten emekle asılmış pankartlar sabaha varmadan kesiliyor. Bu kadar büyük bir vandallık, haysiyetsizlik tarihte görülmemiştir.”Kaşıtoğlu: “İmar barışı koca bir aldatmacadır”

Kaşıtoğlu sözlerine şunları ekledi: “Ben AK Parti’de siyaset yaparken de, imar barışının çok büyük bir aldatmaca olduğunu söyledim. Ben başvurmadım. İmar barışı koca bir aldatmacadır. Orman alanından imar başvurusu aldılar. Para aldılar, ceplerine koydular. Devlet resmen vatandaşını aldatıyor.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb