reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 26 Mart 2019 1489 Görüntüleme

İYİ Parti basınla buluştu

İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantıyla yerel basın mensuplarıyla buluştu.

İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantıyla yerel basın mensuplarıyla buluştu.

Beykoz Çengelköy Börekçisinde gerçekleştirilen toplantıya, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’le birlikte İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve ilçe teşkilatı katıldı.Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, “Şu andaki atmosferde ben seçimden çekilsem seçimi AK Parti kazanır. CHP çekilse biz kazanırız.”dedi.Taşdemir: “Biz hiçbir iş adamından, hiçbir müteahhitten seçim için para istemedik”

İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir şunları ifade etti: “Seçime giren her siyasi partinin bir bütçesi vardır. Bizim billboardlara o kadar yüksek kiraları ödeme imkanımız yok. Biz kendi çabamızla bu işleri yapmaya çalışıyoruz. Biz hiçbir iş adamından, hiçbir müteahhitten, hiç kimseden seçim için para istemedik. İstemeyeceğiz de.”Taşdemir: “Beykoz’da seçimi AK Parti kazanırsa bunun müsebbibi CHP’dir”

İttifakla ilgili konuşan Taşdemir, şunları söyledi: “ Biz Millet İttifakının Beykoz’da da yapılması için mücadele ettik. Ancak CHP bizim adayımızı açıklamamızı istedi. Biz genel merkezin kararına uyacağımızı söyledik. Biz ne Parti olarak ne de bireysel olarak öne çıkmak istemedik.  Beykoz’da Millet İttifakı olsa seçim çok rahat kazanılırdı. Millet İttifakının çok rahat kazanacağı bir seçimdi. CHP buna yanaşmadı. Bizi yanında istemedi. Beykoz’da seçimi AK Parti kazanırsa bunun müsebbibi CHP’dir.”

AKP’nin ilçe yöneticilerinin kendi partilerine oy vermeyeceklerini biliyorum.

Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç şu açıklamalarda bulundu: “Şu anda Beykoz’daki adaylar içinde sosyal medya çalışmasını en profesyonel yapan biziz. AK Parti’nin yaptığı sadece bir algı operasyonu. AK Partililer Murat Aydın’a oy vermeyeceklerini açıkça beyan ediyorlar. AK Partililerin kendi adayına oy vermeyeceği bir yerde, MHPlilerin AKP’ye oy vereceği tahayyül edilerek hesaplar yapılıyor. Beykoz Belediyesinde çalışan hiçbir kimsenin gerçek fikrini beyan etme şansı yok. Benim kendi arkadaşlarım sırf benim paylaştıklarıma yorum yaptığı için iş yerinde baskıya uğradılar. Böyle bir durumda yapılan anketin hiçbir değeri yok. AKP’nin ilçe yöneticilerinin kendi partilerine oy vermeyeceklerini biliyorum. 250 kişilik aday listesinden yüzde 80’inin AKP’ye oy vermeyeceğini biliyorum. Bana mesaj atan meclis üyeleri var. Beykoz’da artık herkes her şeyi görüyor. Buraya Murat Aydın değil, Tayyip Erdoğan da gelse AK Parti Beykoz’u kaybedecek. Son anketleri gördüler ve o gece belediyenin kiralık araçlarıyla pankartlarımızı kestirdiler.  Plakası da 34 SY 1324, Beyaz Ford. Talimatı da ilçe teşkilatının verdiğini biliyorum. Bu talimatı verenin namussuz, şerefsiz olduğunu da söyledim.”Anketler manipülatif. İnsanları yanıltmak için.

Seçimi yüzde 35-40 arasında bir oranla kazanacağını belirten Miniç, “Anketler manipülatif. İnsanları yanıltmak için. Yüzde 35’i alan seçimi kazanacak. Biz o yüzde 35’i çoktan geçtik. Yerel seçimde adaya oy verilir. Mesele yöneticilerin nereli oldukları değil. Hanefi Dilmaç aday olsaydı, Tayyip Erdoğan’a hizmet edecekti. Beykozlu’ya değil. Murat Aydın da, Tayyip Erdoğan’a hizmet edecek.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb