reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Mart 2019 1426 Görüntüleme

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması yaptı

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Beykoz’da yayın yapan bir gazete hakkında basın açıklaması yaptı

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Beykoz’da yayın yapan bir gazete hakkında basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Olarak; Beykoz Kamuoyuna Duyurumuzdur.

Saygıdeğer Beykozlular;

Bir gazetenin tarafsız, dürüst, şeffaf ve ilkeli gazetecilik yapması mesleği gereği olmazsa olmazıdır. Bu ilkeler doğrultusunda yapılan gazetecilik mesleği, vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğüne ettiği hizmet bakımından kutsaldır. Bu gerçeklere ülkemizdeki ve Beykoz’da ki bütün vatandaşlarımızda vakıftır.

Fakat Beykoz da yerel basın olarak gazetecilik görevi yaptığını iddia eden ‘Beykoz Güncel’  gazetesi; bütün gazetecilik ilkelerini hiçe sayarak, Beykoz’da vatandaşlarımızı kaynağı tarafımızca bilinen bir yalana alet etmeye çalışmakta ve doğru habere ulaşılmasına engel olmaktadır.

Söz konusu gazetenin ‘’Beykoz Halkı Kurulan İttifaklar İçin Ne Dedi?” başlığı ile internet sitesi üzerinden paylaştıkları röportaj haberde, Beykoz’da vatandaşlarımızı yanıltmak kastıyla partimiz hakkında tamamen alçakça, utanmadan, iftira niteliğinde ‘Chp – Hdp – İyi Parti ittifakı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?’ yalanını sözde soruymuş gibi yönelterek Beykozluların doğru haber alma hakkına saygısızlık etmiştir.

31 Mart Yerel Seçimlerinde İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı olarak biz; Beykoz’da ne CHP ile ne de Hdp ile herhangi bir ittifak içerisinde değiliz ve olmayacağız. İYİ Parti olarak da ülkemizin hiç bir il, ilçe ve beldesinde Hdp ile bir ittifakın içerisinde değiliz ve olmayacağız.

Bir takım şahsiyet yoksunları eğer Hdp ile ittifak yapanları arıyorlarsa İYİ Partinin seçim yardımını vermeyip, Hdp’nin 92 Milyon TL yardımını verenlere baksınlar.

Seçim tarihi yaklaştıkça bizlere atılan bütün iftiraların, yapılan bütün haksızlıkların, adaletsiz davranışların sebebi Bu Seçimi Beykoz’un Çocukları Kazanacak olmasından duyulan korkudur. Korkmayın. Beykoz’un Çocukları doğrudur, dürüsttür, kimseye iftira atmaz, adaletlidir, sevgi ve saygıda kusur etmez, vatanına, milletine, bayrağına ölümüne bağlıdır. Kimsenin de hainliğine ve sahtekarlığına sessiz kalmaz.

Bu alçak iftira ile bize çamur atmaya kalkan fakat pisliğin içerisine kendisi batmış olan ‘Beykoz Güncel’  gazetesinin ve yöneticilerinin seviyesizliğini, art niyetini, yalancılığını ve Beykozluları aldatmaya kandırmaya yönelik izansızlığını kıymetli Beykoz Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Konuyla ilgili yerel gazetenin kıymetli köşe yazarlarını bu açıklamadan kesinlikle ayrı tuttuğumuzu bildiriyor, gazetecilik etiğine tamamen aykırı olarak yayınlanan bu yalan haberle ilgili düşünceleri de onların vicdanına bırakıyoruz.

İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇE BAŞKANI

AKİF TAŞDEMİR

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb