reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Mart 2019 1487 Görüntüleme

Bilgehan Murat Miniç: “Oturduğumuz Tüm Masalarda Beykozlular Bizimle Olacak.”

İyi Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç Çavuşbaşı Baltacı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Kahvehane de mahallelilerle bir araya gelen Miniç’i İyi Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Kadir Kürşat Aslan, Mehmet Önder, Adnan Ceviz, Selahattin Güngör ve Serhat Ismık'da yalnız bırakmadı.

İyi Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç Çavuşbaşı Baltacı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Kahvehane de mahallelilerle bir araya gelen Miniç’i İyi Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Kadir Kürşat Aslan, Mehmet Önder, Adnan Ceviz, Selahattin Güngör ve Serhat Ismık’da yalnız bırakmadı.Mahallelilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Bilgehan Murat Miniç projelerini paylaşmanın yanı sıra, katılanların sorularına cevap verdi. Beykoz’da ki imar sorunundan en çok etkilenen yerlerin başında Çavuşbaşı’nın geldiğini belirten Miniç; ‘ Şimdi bu arkadaşlar imar konusunda bizim geçen seçimlerde söylediğimiz ‘yerinde dönüşüm’ fikrini konuşmaya başladılar. Broşür hazırlatıp üzerine ‘yerinde dönüşüm yapılacak’ diye yazıyorlar ama içi boş, altını dolduramıyorlar. Beykoz’da 553 villaya bir gecede imar verenler, Beykoz’un imar sorunu için çözülmesi uzun sürer diyorlar. İyi de ‘yerinde dönüşüm’ deyip altını dolduramayanlara soruyorum. Kardeşim bu ilçeyi 15 senedir, İstanbul’u 25 senedir sizler yönetiyorsunuz. Bu imar sorununun çözümü daha ne kadar uzun sürer? 3 yıl mı, 5 yıl mı 15 yıl mı ne kadar? Ayrıca İBB de imar planı yapıp askıya çıkardılar. Bu planlarda Beykoz’un nüfusu kaç kişi olarak planlandı? Bu soruları biz soruyoruz, sizlerde sorun.”İmar Planlarını Beykozlularla Büyük Bir Mutabakat İçinde Yapacağız.

“İmar konusunu Beykozlunun başına senelerdir bela edenler, şimdi de bunu bir kırbaç gibi kullanıp korkutarak seçimlerde oy almanın peşindeler. Oysa biliyor musunuz muhalif partilerin yönetimindeki belediyelerde bu imar işleri çok daha hızlı ve kolay çözülüyor. İBB meclisinde muhalefet partilerin yönetimindeki belediyelerin imarı hemen geçiyor. Çünkü onlar bu planları önce kendi vatandaşları ile birlikte yapıp İBB meclisine gönderiyorlar. Orada da kabul ediliyor. Şimdi Beykoz’un 1/5000 ölçekli planlarını yapıp Beykoz’da belediye binası yokmuş gibi  İBB’de askıya çıkaranlar, tüm bu planları yaparken Beykozlulara bir şey sordu mu? Mahallelilerin fikrini aldı mı? Siz ne düşünüyorsunuz dedi mı? Hayır demediler. Çünkü bu planlar bizim için değil, onları o koltuklara oturtanlar için yapıldı. Biz belediyeyi alacağız ve bütün planları Beykozlularla büyük bir mutabakat içerisinde gerçekleştireceğiz. Sonra İBB ye de Beykozlularla gideceğiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına da Beykozlularla gideceğiz. Nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya, ne zaman gidilecekse o zaman. Sadece imar meselesi için değil, bütün meseleler için oturduğumuz tüm masalarda Beykozlularda bizimle birlikte olacak. Bu Seçimi Beykoz’un Çocukları Kazanacak.Kimse Beykozlulara Başkanlık Yapmaya Cesaret Edemeyecek

“Biz Belediye Başkanı seçiyoruz. Diyoruz ki biz seni seçtik. Al şu kadar maaş, altına araba, şoför de veriyoruz. Bunların hepsi bizim paralarımızla, vergilerimizle ödeniyor. Sonra diyoruz ki sen belediyeyi yönet, yollarımızı yap, çöplerimizle ilgilen, sokaklarla ilgilen, kültür-sanat ile ilgili sosyal alanlar oluştur. Yani belediye kurumuna başkanlık yap diyoruz ama bunlar seçilince belediyeye değil bize başkanlık yapıyorlar. Sanki bizim amirimizmiş, patronumuzmuş gibi davranıyorlar. Yanlarına yaklaşamıyoruz. Konuşacağız randevu alamıyoruz. Beykoz’un Çocukları artık buna son verecek. Biz seçimleri kazanınca belediyeye başkan olacağız. Beykozluya ise hizmetkâr olacağız. Bizden sonra da kimse Beykozlulara başkanlık yapmaya, onlara tepeden bakmaya cesaret edemeyecek.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb