reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Şubat 2019 1943 Görüntüleme

AK Gençlik Murat Aydın’ı ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı ağırladı.

Beykozlu gençler tarafından davul, zurna ve meşalelerle görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Gençlerimizin daha güzel bir Beykoz’da yaşaması için çalışacağız. İkinci evleri ‘Bilgi Evleri’ olacak” dedi.

Murat Aydın AK Parti Beykoz Gençlik Kolları tarafından Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyona katıldı. Toplantıya Murat Aydın’ın yanı sıra, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker katıldı.

Gençler Aydın’ı meşale, davul ve zurna ile karşıladı

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın kendisini toplantı salonun girişinde davul zurna, meşale ve tezahüratlarla karşılayan gençlerle tek tek tokalaştı. Mehter Takımının gösteri yaptığı toplantıda, Murat Aydın’ın Beykoz’da gerçekleştirdiği ziyaret ve vatandaş buluşmalarının görüntülerini içeren barkovizyon misafirlerle paylaşıldı.

Misafirleri selamlayan Başkan Adayı Murat Aydın şöyle konuştu: “Yeni bir Beykozlu olan bana adeta ikinci baharı yaşatıyorsunuz. Beykoz halkının desteği, sizlerin gayreti ve sahiplenmesiyle Beykoz’a ama özellikle siz gençlerimize hizmet edeceğiz. Bizim sevdamız hep gençlerimizin daha iyi bir ortamda yaşamaları, geleceği umutla bakmaları, hayallerini gerçekleştirmeleri olmuştur. Biz bunun için çalışacağız. O hayaller, bizlerin hayallerinin daha ötesindeki hayaller olacak.”

Aydın: “Gençlerimizin daha güzel bir Beykoz’da yaşaması için çalışacağız”

Murat Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Yetki aldığımız takdirde, çocuklarımız, gençlerimiz vakitlerini daha iyi ortamlarda geçirebilsin diye Bilgi Evleri’ni burada da yapacağız. Beykoz’da Gençlik Merkezlerini bütün gençlerin ikinci bir evi haline dönüştürmenin gayreti içerisinde olacağız. Gençlerimiz geleceğe daha emin adımlarla yürüsün, gelecekle ilgili umutları hep canlı kalsın diye çalışacağız. Zeytinburnu’nda gençlere yaptığımız yatırımların benzerlerini 20 yıllık deneyimimizle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Beykoz’da gerçekleştirmeye çalışacağız. Beykoz’un mutluluğu için, Beykoz’da yaşam kalitesinin daha da iyi olması için, Beykoz’da herkesin gönlüne girmek için, gençlerimizin daha güzel bir Beykoz’da yaşaması için çalışacağız.”

Çeliker: “Belediye Başkan Adayımız Murat Aydın’a bizimle olduğu için teşekkür ediyorum”

Gençleri ve partilerini selamlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker şöyle konuştu: “Sözlerime kendisiyle çalışmaktan gurur duyduğum Yücel Çelikbilek Başkanım’a teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bizleri her zaman desteklemiştir. İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç’a, Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Osman Tomakin’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart’ta bayrağı devralacak, Beykoz’a geldiği günden bugüne gönülleri fetheden Belediye Başkan Adayımız Murat Aydın’a da bizimle olduğu için teşekkür ediyorum.”

Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, “1 Nisan sabahı fitne ittifakının kirli hayallerini süsleyen düşünceleri bu gençlik yıkacaktır. Bu gençlik liderine söz verdiği gibi İstanbul’un incisi Beykoz için 31 Mart akşamına kadar uyumadan, yorulmadan çalışacaktır.” diye konuştu.Tomakin: “Beykoz Gençliği üzerine düşeni yaptı”

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin şunları söyledi: “Beykoz Gençliği üzerine düşeni yaptı. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. İlk defa oy kullanacak 2652 kardeşimiz var. Bu kardeşlerimizi hep beraber kazanacağız. Biz gençlik olarak, büyük seçim zaferini cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb